SHKM Baník Hodonín
Třebíč rozhodla v prvních dvou třetinách, Baník korigoval až v závěru
Třebíč rozhodla v prvních dvou třetinách, Baník korigoval až v závěru
9. třída
13.10.2024

V utkání 6. kola Ligy 9. tříd SHKM Baník Hodonín podlehl SK Horácké Slavii Třebíč 2:7. Domácí si už v první třetině vypracovali třígólový náskok a svůj výkon korunovali dalšími třemi brankami ve druhé části. Za Baník dvakrát skóroval Jakub Pavlovič, ale jeho trefy ze závěru duelu už jen zmírnily konečnou porážku.

autor:
Jan Hochman
Sdílejte článek
 
6. kolo, neděle 13.10.2024
SK Horácká Slavia Třebíč - SHKM Baník Hodonín
TRE
7:2
(3:0, 3:0, 1:2)
HOM
Branky a nahrávky: 4. Rybníček (Modl), 7. Šoltés, 18. Kazatel (Šoltés, Agafonov), 27. Šmídl (Rozmarín), 30. Agafonov, 38. Šmídl (Rybníček, Durda), 48. Modl (Šmídl) – 45. Pavlovič J. (Sperger), 53. Pavlovič J. (Sperger). Rozhodčí: Kotačka, Trvaj. Vyloučení: 1:2. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 48. Průběh utkání: 6:0, 6:1, 7:1, 7:2.
Novák (Dubecký) — Mašek, Mládek, Škoda, Rezek, Durda, Čachotský — Rozmarín, Lysák (A), Modl (A), Agafonov, Šoltés, Rybníček, Kazatel, Šmídl (C), Korec. Trenér: Štěpán Hrůza.
Šťastný (Modrovský) — Kabaňa, Ivan, Veselý (C), Šimek - Skočík, Peš P. ml., Filipi, Turner, Sperger, Pavlovič J. (A), Bitarovska. Trenér: Jaroslav Crlík.

Komentář k zápasu

Zimní stadion v Náměšti nad Oslavou byl v neděli 13. října svědkem zápasu mezi SK Horácká Slavia Třebíč a SHKM Baník Hodonín, ve kterém „domácí“ Třebíč zvítězila vysoko 7:2. Hodonínští hráči zaspali začátek a už ve čtvrté minutě Rybníček po přihrávce Modla otevřel skóre duelu. O necelé tři minuty později přidal druhý gól Šoltés a do konce první třetiny se prosadil ještě Kazatel, který zakončil souhru se Šoltésem a Agafonovem. Po první třetině tedy Baník čelil třígólovému deficitu.

Ve druhé třetině pokračovali domácí v ofenzivním tlaku a postupně navýšili skóre. V 27. minutě se trefil Šmídl po spolupráci s Rozmarínem, a o tři minuty později zvyšoval Agafonov už na 5:0. Třebíč byla neustále nebezpečná a svou šestou branku přidala ve 38. minutě, kdy se znovu prosadil Šmídl, tentokrát s asistencí Rybníčka a Durdy.

Do třetí třetiny vstoupil Baník odhodlaněji a v 45. minutě se dočkal prvního gólu, když Jakub Pavlovič po přihrávce Spergera překonal Nováka v třebíčské brance. Domácí však okamžitě odpověděli a ve 48. minutě zvýšil Modl na 7:1 po přihrávce Šmídla. Jakub Pavlovič se ještě jednou prosadil v 53. minutě, opět po asistenci Spergera, ale další gól už nepadl a Baník se tak vracel domů v porážkou 2:7.

další články
Herní i střelecká krize pokračuje, Baník nedal doma ani gól a prohrál s HavlBrodem 0:3
A-Tým
16.10.2024

Hodonínští hokejisté padli počtvrté v řadě. Na domácím ledě dnes nestačili na pátý tým tabulky z Havlíčkova Brodu, které...
Jakub Čechmánek zpět v Baníku! Vysoký zlínský forvard posílí útok zeleno-černých
A-Tým
15.10.2024

Vytáhlý dvacetiletý útočník se do hodonínské kabiny vrací po necelých dvou letech. Už v sezoně 2022-23 odehrál tehdy osm...
Capri-Sun Cup míří do Hodonína: Přijďte v sobotu podpořit mladé hokejové talenty!
Info
15.10.2024

V sobotu 19. října 2024 se na zimním stadionu v Hodoníně uskuteční oblíbený dětský turnaj Capri-Sun Cup. Akce je určena ...