SHKM Baník Hodonín
Deváťáci doma utrpěli vysokou porážku, od brněnských Scorpions inkasovali 11 branek
Deváťáci doma utrpěli vysokou porážku, od brněnských Scorpions inkasovali 11 branek
9. třída
12.10.2024

Devátá třída doma nestačila na vrstevníky z HC Scorpions Brno, kteří v 5. kole Ligy 9. tříd zvítězili na hodonínské půdě jasně 11:1. Jediným střelcem domácích byl Jakub Pavlovič, za hosty excelovali zejména dvojice Kubát – Prokeš.

autor:
Jan Hochman
Sdílejte článek
 
5. kolo, sobota 12.10.2024
SHKM Baník Hodonín - HC Scorpions Brno
HOM
1:11
(0:5, 1:2, 0:4)
SCO
Branky a nahrávky: 26. Pavlovič J. (Franta T.) – 5. Fendrich (Kubát), 6. Blaha, 8. Otoupalík (Smrž), 9. Kubát (Máša), 20. Prokeš (Novák, Procházka), 25. Prokeš (Procházka, Kubát), 35. Kubát (Procházka, Prokeš), 49. Kubát (Prokeš, Procházka), 51. Kubát, 52. Prokeš (Procházka, Veverka), 57. Prokeš (Procházka). Rozhodčí: Chramosta — Kramář, Typlt. Vyloučení: 5:4. Využití: 0:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 27. Průběh utkání: 0:6, 1:6, 1:11.
Vaculík (Modrovský) — Kabaňa, Ivan, Veselý (C), Šimek — Skočík, Franta, Peš P., Filipi, Turner, Sperger, Pavlovič J. Trenér: Jaroslav Crlík.
Trautner (Rolínek) — Baják, Dvořák, Novák, Tříska, Máša — Prokeš, Rýša, Skoupý, Veverka, Blaha, Kubát, Smrž (A), Fendrich, Procházka (C), Otoupalík. Trenér: Jiří Rech.

Komentář k zápasu

Utkání 5. kola Ligy 9. tříd mezi SHKM Baník Hodonín a HC Scorpions Brno začalo pro domácí tým nepříznivě. Už v 5. minutě otevřel skóre Fendrich po přihrávce Kubáta, a jen o minutu později přidal druhý gól Blaha. Scorpions přidali další dvě branky během krátké chvíle – Otoupalík a Kubát posunuli v 9. minutě skóre už na 4:0.

Baník se pokoušel zpomalit ofenzivní smršť hostů, ale do konce první třetiny přidal Prokeš pátý gól Brna. Po první třetině tak Baník ztrácel 0:5 a bylo jasné, že ho čeká těžká práce.

Druhá třetina pokračovala v podobném duchu. Prokeš přidal další branku na 6:0, ale domácí tým se dočkal alespoň čestného úspěchu. Ve 26. minutě se prosadil Jakub Pavlovič po přihrávce Franty a snížil na 1:6. Tento gól však neznamenal obrat a hosté kontrolovali zápas i nadále. Kubát zkompletoval hattrick a ve 35. minutě posunul skóre na 7:1.

V závěrečné třetině Brno pokračovalo ve své dominanci. Kubát a Prokeš, kteří byli nejproduktivnějšími hráči zápasu, přidali další branky, čímž navýšili skóre až na konečných 11:1. Baník se sice snažil zmírnit porážku, ale žádnou trefu se jim už přidat nepodařilo.


další články
Junioři nakonec odčarovali znojemskou branku a prodloužili domácí neporazitelnost
Junioři
25.10.2024

V 8. kole Regionální ligy juniorů doma Baník porazil znojemské Orly 4:2. Domácí dlouho marně doháněli jednobrankovou ztr...
Baník vyhověl žádosti soupeře, sobotní utkání s Opavou je kvůli marodce Slezanu odloženo na prosinec
A-Tým
24.10.2024

Duel 12. kola východní skupiny druhé ligy mezi Baníkem a opavským Slezanem, který měl v sobotu hostit hodonínský zimní s...
Trejd mezi Baníkem a Vyškovem. Do Hodonína se vrací Vojtěch Krejčiřík, opačným směrem putuje Adam Bachánek
A-Tým
22.10.2024

Baník a Vyškov se dohodli na výměně, která přináší změny v sestavách obou týmů. Do Hodonína se vrací útočník
Útočník Jan Štefka z rodinných a pracovních důvodů ukončil své hodonínské angažmá
A-Tým
21.10.2024

Sedmadvacetiletý útočník přišel na Slovácko před letošní sezonou z Vyškova a v dresu Baníku stihl odehrát i s přípravou ...
×
Dnes v 10:40 | 6.tř.
SHKM Baník Hodonín
HC Kometa Brno
×
Dnes v 12:55 | DOR
SHKM Baník Hodonín
HCM Warriors Brno