SHKM Baník Hodonín
Dramatický souboj devátých tříd rozhodl domácí Prostějov v poslední možné chvíli
Dramatický souboj devátých tříd rozhodl domácí Prostějov v poslední možné chvíli
9. třída
29.9.2024

V napínavém utkání 9. tříd mezi SK Prostějov a SHKM Baník Hodonín rozhodla až poslední vteřina zápasu. Hodonínští hráči statečně bojovali, několikrát dokázali srovnat i otočit skóre, ale nakonec podlehli 7:6, když Prostějov vstřelil vítězný gól dvě sekundy před koncem.

autor:
Jan Hochman
Sdílejte článek
 
3. kolo, neděle 29.9.2024
SK Prostějov 1913 - SHKM Baník Hodonín
PRO
7:6
(2:2, 2:2, 3:2)
HOM
Branky a nahrávky: 8. Koláček (Kadlčík, Grygárek), 8. Sedláček (Vařeka, Grygar), 31. Koláček (Řezníček), 38. Koláček (Sedláček, Grygárek), 48. Říha (Koláček, Grygárek), 55. Koláček (Grygárek), 60. Kucián (Koláček) – 10. Pavlovič J. (Veselý), 20. Pavlovič J. (Veselý), 24. Filipi (Pavlovič J.), 36. Pavlovič J. (Veselý), 45. Pavlovič J.(Veselý), 51. Veselý (Pavlovič J.). Rozhodčí: Kašík — Hozman, Skokánek. Vyloučení: 1:3. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 47. Průběh utkání: 2:0, 2:3, 3:3, 3:4, 4:4, 4:5, 5:5, 5:6, 7:6.
Darski (30. Hozman) — Čep, Říha, Mudrla — Wachtl, Grygárek (C), Grygar, Kucián, Řezníček, Kadlčík, Vařeka, Prášil, Koláček, Sedláček. Trenér: Václav Meidl.
Šťastný (Vaculík) — Kabaňa, Ivan, Veselý (C), Šimek — Skočík, Peš, Filipi, Turner, Sperger, Pavlovič J. (A), Bitarovska. Trenér: Jaroslav Crlík.

Komentář k zápasu

Zápas začal svižně a Prostějov si už v 8. minutě vytvořil dvoubrankový náskok díky gólům Koláčka a Sedláčka. Baník ale nesložil zbraně a Pavlovič, který byl jedním z nejaktivnějších hráčů, snížil na 2:1. V závěru první třetiny se Pavlovič trefil podruhé, když opět využil spolupráce s Veselým a vyrovnal na 2:2.

Ve druhé třetině Hodonín převzal iniciativu a Filipi otočil skóre na 2:3. Domácí Prostějov však rychle odpověděl vyrovnáním z hole Koláčka. Pavlovič se však opět prosadil a poslal Baník znovu do vedení, ale Prostějov dokázal znovu srovnat na 4:4, a to díky dalšímu zásahu Koláčka.

Závěrečná třetina nabídla divácky atraktivní hokej s neustálými změnami skóre. Hodonín šel dvakrát do vedení zásluhou Pavloviče a Veselého, ale Prostějov pokaždé našel odpověď. Největší drama přišlo v samotném závěru, kdy se už zdálo, že zápas směřuje k remíze. Jenže dvě sekundy před koncem rozhodl Kucián o vítězství domácího týmu, když využil nahrávku Koláčka.


další články
Tři góly Baníku na body nestačily, Vyškov doma potvrdil svou sílu
A-Tým
12.10.2024

Hokejisté SHKM zavítali v rámci 8. kola východní skupiny 2. ligy do Vyškova, kde je čekal souboj se třetím týmem tabulky...
Statečný a srdnatý výkon na Havířov nestačil, Baník se skvělými fanoušky v zádech doma padl 1:5
A-Tým
9.10.2024

V utkání 7. kola východní skupiny 2. ligy byl jasným favoritem hostující Havířov, který se v první třetině dostal poměrn...
Dorost po první třetině vedl o dvě branky, pak už se ale trefovali pouze hosté z Hané
Dorost
6.10.2024

V předehrávce 7. kola Regionální ligy dorostu vedli hráči SHKM po první třetině nad Prostějovem 4:2. Po obrátce ale host...