SHKM Baník Hodonín
Hodonínský dorost v Uničově těsně prohrál
Hodonínský dorost v Uničově těsně prohrál
Dorost
12.10.2024

Na uničovském stadionu měli hodonínští dorostenci blízko prvnímu letošnímu bodu, nakonec ale po těsné porážce čekání bohužel pokračuje. Baník trápila disciplína, šest faulů domácí tým dokázal dvakrát potrestat. Po vyrovnaném průběhu a těsném výsledku 3:2 zůstaly všechny body na Hané.

autor:
Jan Hochman
Sdílejte článek
 
4. kolo, sobota 12.10.2024
HC Uničov - SHKM Baník Hodonín
UNI
3:2
(1:1, 2:0, 0:1)
HOM
Branky a nahrávky: 15. Černakovič, 27. Kouřil (Hladiš), 36. Salaj (Panáček) – 18. Lazar (Dvořák), 46. Švandelka (Kempný). Rozhodčí: Pecha — Hubička, Raška. Vyloučení: 2:6. Využití: 2:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 39. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 3:1, 3:2.
Weissová (Zapletal) — Panáček, Sedlák, Motlíček, Smékal (C), Richter — Malinka, Hladiš, Salaj, Černakovič, Kouřil, Giesel. Trenér: Václav Přibyl.
Tetůr M. (Šťastný) — Žák, Kuja, Lazar (C), Kempný — Púchlo (A), Pospíšil, Podlucký, Jandora, Šácha, Plášek, Švandelka, Dvořák, Čermák (A). Trenér: Zdeněk Jurásek.

Komentář k zápasu

Ve 4. kole Regionální ligy dorostu se tým SHKM Baník Hodonín představil na ledě HC Uničov, kde sváděl urputný boj o první letošní body. Domácí se dostali do vedení ve 14. minutě, kdy se trefil Černakovič, ale hodonínští rychle odpověděli. Tři minuty před koncem první třetiny vyrovnal Lazar po asistenci Dvořáka, čímž nastavil vyrovnaný stav 1:1 po první dvacetiminutovce.

Druhá třetina přinesla několik vyloučení a domácí toho dokázali využít. Ve 27. minutě Uničov znovu vedl, když se po přihrávce Hladiše prosadil Kouřil. Hodonínští měli problémy s disciplínou, což vedlo k dalšímu vyloučení Lazara za krosček, a krátce nato přišel třetí gól domácích. Ve 36. minutě zvýšil na 3:1 Salaj, který těžil z asistence Panáčka.

Hodonín se nevzdal a do třetí třetiny vstoupil s odhodláním. Už ve 46. minutě snížil na 3:2 Švandelka po asistenci Kempného a znovu vlil svému týmu naději na vyrovnání. Uničov však svůj náskok dokázal ubránit až do závěrečné sirény, ačkoli měl Baník několik šancí, včetně přesilové hry, na vyrovnání to nestačilo.


další články
Hodonínský dorost v Uničově těsně prohrál
Dorost
12.10.2024

Na uničovském stadionu měli hodonínští dorostenci blízko prvnímu letošnímu bodu, nakonec ale po těsné porážce čekání boh...
Tři góly Baníku na body nestačily, Vyškov doma potvrdil svou sílu
A-Tým
12.10.2024

Hokejisté SHKM zavítali v rámci 8. kola východní skupiny 2. ligy do Vyškova, kde je čekal souboj se třetím týmem tabulky...
Napínavé derby juniorů vyhráli o gól domácí Lvi, Baník poprvé v sezoně prohrál
Junioři
11.10.2024

Junioři SHKM předvedli ve třetí třetině úctyhodný comeback, když dokázali smazat tříbrankové manko a vyrovnat během nece...
Statečný a srdnatý výkon na Havířov nestačil, Baník se skvělými fanoušky v zádech doma padl 1:5
A-Tým
9.10.2024

V utkání 7. kola východní skupiny 2. ligy byl jasným favoritem hostující Havířov, který se v první třetině dostal poměrn...