SHKM Baník Hodonín
Baník v dorostenecké lize podlehl Scorpions Brno vysoko 1:8
Baník v dorostenecké lize podlehl Scorpions Brno vysoko 1:8
Dorost
5.10.2024

Dorostenci SHKM Baník Hodonín mají za sebou těžký zápas proti HC Scorpions Brno, který skončil prohrou 1:8. Přestože tým v úvodu držel krok a Jakub Pavlovič dokázal na začátku druhé třetiny srovnat skóre, soupeř z Brna ve zbytku utkání nakonec dominoval a po jasném vítězství si odvezl všechny body domů.

autor:
Jan Hochman
Sdílejte článek
 
3. kolo, sobota 5.10.2024
SHKM Baník Hodonín - HC Scorpions Brno
HOM
1:8
(0:1, 1:3, 0:4)
SCO
Branky a nahrávky: 21. Pavlovič J. – 20. Ryšánek (Mulíček, Michalčík), 31. Michalčík, 40. Němec (Solař, Michalčík), 40. Hladký (Zabloudil), 49. Michalčík, 52. Nezpěvák (Eliáš), 57. Solař (Němec, Michalčík), 59. Feik (Nezpěvák). Rozhodčí: Schenel — Kramář, Ryšánek. Vyloučení: 3:2. Využití: 0:0. V oslabení: 0:1. Diváci: 86. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:8.
Tetůr M. (Modrovský) — Žák, Kuja, Lazar (C), Veselý, Kempný, Čermák (A), Švandelka — Dvořák, Zhejbal, Púchlo (A), Pospíšil, Podlucký, Jandora, Šácha, Plášek, Pavlovič J. Trenér: Zdeněk Jurásek.
Hrabinec (Joura) — Mulíček, Feik, Ryšánek (A), Zabloudil — Eliáš, Hladký, Zajíček (A), Michalčík, Konečný, Procházka, Němec, Solař (C), Nezpěvák. Trenér: Robert Holý.

Komentář k zápasu

Zápas začal vyrovnaně, s opatrnými akcemi z obou stran. Brňané však udeřili jako první, když v čase 19:26 skóroval Ryšánek po přihrávce Mulíčka a Michalčíka. Ve druhé třetině se Baník dokázal vrátit do hry, když už v čase 20:41 vyrovnal Jakub Pavlovič. Tým na moment chytil druhý dech, ale naděje na obrat přibrzdila série trestů, kdy byl Šácha vyloučen za faul kolenem a Němec za držení.

Brno tyto šance nepromarnilo – nejprve Michalčík v čase 30:25 poslal svůj tým znovu do vedení a krátce před koncem třetiny Němec s Hladkým přidali další dva góly. Do šaten se tedy odcházelo za stavu 1:4. I přes snahu dorostenců SHKM se v poslední třetině nepodařilo zvrátit průběh zápasu. Místo toho Scorpioni ještě čtyřikrát skórovali – Michalčík, Nezpěvák, Solař a Feik postupně navyšovali náskok hostů až na konečných 1:8.


další články
Tři góly Baníku na body nestačily, Vyškov doma potvrdil svou sílu
A-Tým
12.10.2024

Hokejisté SHKM zavítali v rámci 8. kola východní skupiny 2. ligy do Vyškova, kde je čekal souboj se třetím týmem tabulky...
Statečný a srdnatý výkon na Havířov nestačil, Baník se skvělými fanoušky v zádech doma padl 1:5
A-Tým
9.10.2024

V utkání 7. kola východní skupiny 2. ligy byl jasným favoritem hostující Havířov, který se v první třetině dostal poměrn...
Dorost po první třetině vedl o dvě branky, pak už se ale trefovali pouze hosté z Hané
Dorost
6.10.2024

V předehrávce 7. kola Regionální ligy dorostu vedli hráči SHKM po první třetině nad Prostějovem 4:2. Po obrátce ale host...