SHKM Baník Hodonín
Dorostenci neudrželi v Kroměříži dvoubrankové vedení, Hanáci zápas v poslední třetině otočili
Dorostenci neudrželi v Kroměříži dvoubrankové vedení, Hanáci zápas v poslední třetině otočili
Dorost
28.9.2024

Góly Čermáka a Púchla na první body v sezoně hodonínským dorostencům nestačily. Na první třetinu, kterou Hodonín vyhrál v Kroměříži 2:0, odpověděli domácí v závěrečné části třemi zásahy a všechny body z nadějně rozehraného zápasu nakonec zůstaly na Hané.

autor:
Jan Hochman
Sdílejte článek
 
2. kolo, sobota 28.9.2024
HK Kroměříž - SHKM Baník Hodonín
HKK
3:2
(0:2, 0:0, 3:0)
HOM
Branky a nahrávky: 41. Apolenář (Říha), 47. Říha (Francek), 53. Frajt (Švec) – 4. Čermák (Zhejbal), 19. Púchlo (Jandora, Zhejbal). Rozhodčí: Martin Henčl — Jiří Novák, Lukáš Odstrčilík. Vyloučení: 2:3. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 30. Průběh zápasu: 0:2, 3:2.
Hradil Dzudza (Nedbal) — Říha (C), Kostrbel, Klusoň, Fryček, Křížková — Francek, Zapletal, Švec, Chudárek, Frajt, Apolenář (A), Marcoň. Trenér: Jiří Podešva.
Škopík — Žák, Lazar (A), Čermák, Kuča M. — Rubecký (C), Púchlo (A), Pospíšil, Podlucký, Jandora, Šácha, Plášek, Dvořák, Zhejbal. Trenér: Zdeněk Jurásek.

Komentář k zápasu

Baník začal na Hané dobře a přesně po dvě stě odehraných vteřinách šel do vedení, když domácího brankáře překonal Bořek Čermák. Ještě před přestávkou se hostující střídačka radovala podruhé, tentokrát se mezi střelce zapsal Daniel Púchlo a do kabin šli hodonínští mladíci s dvoubrankovým náskokem.

Druhá část žádnou změnu skóre nepřinesla a od bodů tak svěřence trenéra Juráska dělilo jen dvacet minut. Nadějný náskok zeleno-černých ale dokázali domácí v závěrečné periodě zlikvidovat.

Hned na začátku třetí části dal Hanákům naději Lukáš Apolenář a v sedmačtyřicáté minutě vyrovnal Samuel Říha. Rozhodující gól padl v čase 52:25 a postarali se o něj domácí. Po Švecové přihrávce se trefil Miroslav Frajt, který dokonal kroměřížský obrat. Jihomoravané ve zbytku utkání už srovnat nedokázali a z Hané se tak vrací s prázdnou.


další články
Tři góly Baníku na body nestačily, Vyškov doma potvrdil svou sílu
A-Tým
12.10.2024

Hokejisté SHKM zavítali v rámci 8. kola východní skupiny 2. ligy do Vyškova, kde je čekal souboj se třetím týmem tabulky...
Statečný a srdnatý výkon na Havířov nestačil, Baník se skvělými fanoušky v zádech doma padl 1:5
A-Tým
9.10.2024

V utkání 7. kola východní skupiny 2. ligy byl jasným favoritem hostující Havířov, který se v první třetině dostal poměrn...
Dorost po první třetině vedl o dvě branky, pak už se ale trefovali pouze hosté z Hané
Dorost
6.10.2024

V předehrávce 7. kola Regionální ligy dorostu vedli hráči SHKM po první třetině nad Prostějovem 4:2. Po obrátce ale host...