SHKM Baník Hodonín
První ligový zápas dorostu nevyšel, z Vyškova se vracíme bez bodů
První ligový zápas dorostu nevyšel, z Vyškova se vracíme bez bodů
Dorost
22.9.2024

Dorostenci ve Vyškově vedli, na gól Jakuba Pavloviče ale nedokázali zeleno-černí navázat a z prvního utkání Regionální ligy dorostu, které se hrálo na zimním stadionu ve Vyškově, nebere družina trenéra Zdeňka Juráska ani bod.

autor:
Jan Hochman
Sdílejte článek
 
1. kolo, neděle 22.9.2024
MBK Vyškov - SHKM Baník Hodonín
VYS
7:1
(1:1, 4:0, 2:0)
HOM
Branky a nahrávky: 16. Štulo (Pour), 21. Pour (Štulo, Boháček), 31. Pour (Žídek), 33. Vrána (Höklová), 38. Vrána (Pour, Janas), 44. Crhonek (Pour, Štulo), 53. Boháček (Pour) – 14. Pavlovič J. (Zhejbal). Rozhodčí: Jančí — Kotas, Svobodová. Vyloučení: 6:9, navíc Sládek (VYM) 5+OK, Čermák (HOM) 5+OK. Využití: 3:0. V oslabení: 1:0. Diváci: 84. Průběh utkání: 0:1, 7:1.
Mahn (Boháček) — Janas, Boháček (A), Vrána — Hutta Daniel, Hutta Dominik, Sládek, Crhonek, Žídek, Pour (C), Kotyza, Höklová, Štulo. Trenér: Karel Medek.
Tetůr M. (Škopík) — Kuja, Lazar (C), Veselý, Kempný, Švandelka, Drabálek, Čermák — Dvořák, Zhejbal, Púchlo, Abazaj, Pospíšil, Jandora, Šácha, Plášek, Pavlovič J. Trenér: Zdeněk Jurásek.

Komentář k zápasu

Dorost začal ve Vyškově dobře a ve čtrnácté minutě se dostal do vedení. Na gól Jakuba Pavloviče ale reagovali domácí velmi rychle a díky gólu Jakuba Štula ve vlastním oslabení skončila první třetina 1:1.

Druhou část zahájila už po 43 vteřinách přesilovková trefa vyškovského Luďka Poura. Rozhodující část zápasu přišla v jeho polovině. V čase 30:11 navýšil domácí náskok opět v přesilové hře Luděk Pour a o dvě minuty později zvýšil náskok žraloků na 4:1 Tomáš Vrána.

Tentýž hráč pak v osmatřicáté minutě využil další početní výhodu a do poslední části šli hodonínští mladíci se čtyřbrankovým mankem. Vyškov si závěrečnou část pohlídal a dvěma góly z hokejek Jana Crhonka a Filipa Boháčka z přesilovky nakonec zvítězil jasně 7:1.


další články
Tři góly Baníku na body nestačily, Vyškov doma potvrdil svou sílu
A-Tým
12.10.2024

Hokejisté SHKM zavítali v rámci 8. kola východní skupiny 2. ligy do Vyškova, kde je čekal souboj se třetím týmem tabulky...
Statečný a srdnatý výkon na Havířov nestačil, Baník se skvělými fanoušky v zádech doma padl 1:5
A-Tým
9.10.2024

V utkání 7. kola východní skupiny 2. ligy byl jasným favoritem hostující Havířov, který se v první třetině dostal poměrn...
Dorost po první třetině vedl o dvě branky, pak už se ale trefovali pouze hosté z Hané
Dorost
6.10.2024

V předehrávce 7. kola Regionální ligy dorostu vedli hráči SHKM po první třetině nad Prostějovem 4:2. Po obrátce ale host...