SHKM Baník Hodonín
Jednoznačná záležitost. Junioři Baníku nedali posledním Ďáblům žádnou šanci a vyhráli jasně 8:2
Jednoznačná záležitost. Junioři Baníku nedali posledním Ďáblům žádnou šanci a vyhráli jasně 8:2
Junioři
20.10.2024

Junioři potvrdili roli favorita a v utkání proti nejslabšímu týmu soutěže Novému Jičínu zvítězili jasně 8:2. Hodonínští si přesvědčivou výhrou pojistili svou pozici na druhém místě Regionální ligy juniorů. Na kanonádě se podílelo sedm různých střelců, dvakrát se prosadil Matěj Pavlovič, Štěpán Hloušek si připsal čtyři kanadské body.

autor:
Jan Hochman
Sdílejte článek
 
7. kolo, neděle 20.10.2024
HK Nový Jičín - SHKM Baník Hodonín
NJC
2:8
(1:2, 0:2, 1:4)
HOM
Branky a nahrávky: 11. Kyjanka (Chybík), 53. Capil (Holáň) – 5. Pavlovič M. (Kytlica), 17. Pavlovič M. (Zelinka), 33. Huňady J. (Dolinský, Hloušek), 37. Dolinský (Hloušek), 42. Kytlica (Vícha, Hloušek), 42. Procházka (Pavlovič M.), 58. Hloušek (Vícha, Dolinský), 59. Wasserbauer (Peterka). Rozhodčí: Stejskal — Kojda, Koziel. Vyloučení: 7:6. Využití: 1:3. V oslabení: 0:0. Diváci: 52. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:6, 2:6, 2:8.
Jadrníček (Žáček) — Mička (C), Kyjanka, Němec, Činčala, Koláček, Dohnal, Holáň — Matýsek, Machovčák, Knápek, Škola, Sikora, Capil, Chybík, Chmel, Fišer. Trenér: Pavel Novák.
Kuča D. (Dudek Petr) — Peterka, Jagoš, Wasserbauer, Zelinka, Vícha — Pavlovič M,, Kytlica, Pantlík, Huňady E., Dolinský (A), Procházka (A), Huňady J. (C), Ringer, Čumba A., Hloušek, Zalubil. Trenéři: Otakar Čajka, Roman Lexa.

Komentář k zápasu

Hodonínští vstoupili do zápasu aktivně a hned ve 4. minutě otevřel skóre Matěj Pavlovič po nahrávce Kytlici. Nový Jičín se sice dočkal rychlého vyrovnání zásluhou Kyjanky, ale Matěj Pavlovič svou druhou trefou v 17. minutě opět poslal svůj tým do vedení, když po spolupráci se Zelinkou překonal domácího brankáře.

Druhá třetina se nesla v režii hostů. Nejprve se prosadil Jiří Huňady po asistenci Dolinského a Hlouška a následně sám Dolinský zvýšil na 4:1.

Ve třetí třetině Hodonín zcela ovládl hru. Nejprve se ve 42. minutě během krátké doby prosadili Kytlica a Procházka, kteří zvýšili vedení už na 6:1. I když domácí snížili gólem Capila, Baník znovu odpověděl dvěma brankami, tentokrát Hlouškem a Wasserbauerem, kteří stanovili konečné skóre na 8:2.


další články
Junioři nakonec odčarovali znojemskou branku a prodloužili domácí neporazitelnost
Junioři
25.10.2024

V 8. kole Regionální ligy juniorů doma Baník porazil znojemské Orly 4:2. Domácí dlouho marně doháněli jednobrankovou ztr...
Baník vyhověl žádosti soupeře, sobotní utkání s Opavou je kvůli marodce Slezanu odloženo na prosinec
A-Tým
24.10.2024

Duel 12. kola východní skupiny druhé ligy mezi Baníkem a opavským Slezanem, který měl v sobotu hostit hodonínský zimní s...
Trejd mezi Baníkem a Vyškovem. Do Hodonína se vrací Vojtěch Krejčiřík, opačným směrem putuje Adam Bachánek
A-Tým
22.10.2024

Baník a Vyškov se dohodli na výměně, která přináší změny v sestavách obou týmů. Do Hodonína se vrací útočník
Útočník Jan Štefka z rodinných a pracovních důvodů ukončil své hodonínské angažmá
A-Tým
21.10.2024

Sedmadvacetiletý útočník přišel na Slovácko před letošní sezonou z Vyškova a v dresu Baníku stihl odehrát i s přípravou ...
×
Dnes v 10:40 | 6.tř.
SHKM Baník Hodonín
HC Kometa Brno
×
Dnes v 12:55 | DOR
SHKM Baník Hodonín
HCM Warriors Brno