SHKM Baník Hodonín
Juniorka válí! Po čtyřech zápasech má čtyři vítězství a je na čele Regionální ligy juniorů
Juniorka válí! Po čtyřech zápasech má čtyři vítězství a je na čele Regionální ligy juniorů
Junioři
4.10.2024

Juniorka SHKM Baník Hodonín pokračuje ve skvělé formě v Regionální lize juniorů, když po čtyřech zápasech zůstává neporažena. V utkání proti Prostějovu si domácí po vyrovnaném začátku vypracovali náskok díky gólům Erika Huňadyho a dvakrát skórujícího Štěpána Hlouška. Hosté sice dokázali snížit, ale Baník ve třetí třetině opět dominoval a po trefách Matěje Pavloviče a Marka Procházky si zajistil vítězství 5:2.

autor:
Jan Hochman
Sdílejte článek
 
4. kolo, pátek 4.10.2024
SHKM Baník Hodonín - SK Prostějov 1913
HOM
5:2
(1:0, 2:2, 2:0)
PRO
Branky a nahrávky: 13. Huňady E. (Kytlica, Marek), 33. Hloušek (Procházka, Marek), 33. Hloušek, 47. Pavlovič M. (Zalubil), 60. Procházka – 31. Pekr (Mudrla), 40. Pekr (Řepa). Rozhodčí: Hübl — Kunc, Veselský. Vyloučení: 7:3. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Střely: . Diváci: 51. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 3:1, 3:2, 5:2.
Tetůr M. (Kuča D.) — Peterka, Jagoš, Šupa, Zelinka, Vícha — Pavlovič M., Kytlica, Pantlík, Huňady E., Marek, Procházka (A), Huňady J. (C), Ringer, Čumba A., Hloušek, Zalubil. Trenéři: Otakar Čajka, Roman Lexa.
Rychlý (Štourač) — Kubík, Pospíšil, Řepa (A), Kasal — Svoboda (C), Cubera, Mojžíšek, Koutný, Mudrla, Pekr (A). Trenér: Miroslav Pezda.

Komentář k zápasu

První třetina začala opatrně z obou stran. Až ve dvanácté minutě překvapila prostějovského brankáře střela Erika Huňadyho a Baník šel do vedení. Hosté srovnali v polovině utkání, když se po chybě v rozehrávce dostal k zakončení Filip Perk.

Hodonínské juniory ale vyrovnání nerozhodilo. Už o dvě minuty později si domácí vzali vedení zpět, když se po ukázkové kombinaci dostal puk až ke Štěpánu Hlouškovi, který uklidil puk do volné části branky. Další zásah přidali zeleno-černí už po třinácti vteřinách a byl u toho opět Štěpán Hloušek. Hodonínský útočník vystihl soupeřovu rozehrávku a svůj nájezd s přehledem zakončil.

V poslední minutě druhé třetiny Hanáci snížili na rozdíl jedné branky, když se podruhé v utkání trefil Filip Pekr, Baník si ale v závěrečné třetině náskok pohlídal, a ještě jej navýšil. Na 4:2 upravoval v sedmačtyřicáté minutě hned po vyhraném buly Matěj Pavlovič a tečku za utkáním udělal v poslední minutě Marek Procházka trefou do prázdné branky.



další články
Tři góly Baníku na body nestačily, Vyškov doma potvrdil svou sílu
A-Tým
12.10.2024

Hokejisté SHKM zavítali v rámci 8. kola východní skupiny 2. ligy do Vyškova, kde je čekal souboj se třetím týmem tabulky...
Statečný a srdnatý výkon na Havířov nestačil, Baník se skvělými fanoušky v zádech doma padl 1:5
A-Tým
9.10.2024

V utkání 7. kola východní skupiny 2. ligy byl jasným favoritem hostující Havířov, který se v první třetině dostal poměrn...
Dorost po první třetině vedl o dvě branky, pak už se ale trefovali pouze hosté z Hané
Dorost
6.10.2024

V předehrávce 7. kola Regionální ligy dorostu vedli hráči SHKM po první třetině nad Prostějovem 4:2. Po obrátce ale host...