SHKM Baník Hodonín
Divoký zápas plný krásných gólů rozhodli hodonínští junioři čtyřmi góly v poslední třetíně
Divoký zápas plný krásných gólů rozhodli hodonínští junioři čtyřmi góly v poslední třetíně
Junioři
29.9.2024

V dramatickém zápase Regionální ligy juniorů mezi SHKM Baník Hodonín a HK Kroměříž padlo celkem 15 gólů. Domácí Hodonín se několikrát dostal do vedení, ale hosté z Kroměříže dokázali držet krok. Rozhodující momenty přišly až v závěrečné třetině, kdy domácí dvěma brankami potvrdili vítězství 9:6.

autor:
Jan Hochman
Sdílejte článek
 
3. kolo, neděle 29.9.2024
SHKM Baník Hodonín - HK Kroměříž
HOM
9:6
(4:4, 1:1, 4:1)
HKK
Branky a nahrávky: 4. Huňady J. (TS), 5. Ringer (Čumba A., Marek), 10. Dolinský (Stuchlík, Vícha), 16. Vícha (Stuchlík, Huňady J.), 36. Dolinský (Marek, Peterka), 45. Peterka (Huňady J.), 54. Hloušek (Procházka), 59. Huňady J. (Marek), 60. Procházka (Vícha, Marek) – 6. Nedbal (Opravil), 7. Švajda (Ondřiš), 11. Králík (Macek), 19. Ondřiš (Havlík), 31. Havlík, 56. Ondřiš (Opravil). Rozhodčí: Tkáč — Chramosta, Smetková. Vyloučení: 7:7. Využití: 4:1. V oslabení: 0:0. Střely: 34:36. Diváci: 68. Průběh utkání: 2:0, 2:2, 3:2, 3:3, 4:3, 4:5, 7:5, 7:6, 9:6.
Tetůr M. (Kuča) - Vícha, Stuchlík, Peterka, Lazar, Jagoš, Zelinka — Dolinský, Huňady J., Pavlovič M. — Procházka, Marek, Hloušek — Ringer, Zalubil, Čumba A. Trenéři: Otakar Čajka, Roman Lexa.
Marušák (Haronik) — Hermély, Dopita, Vácha, Opravil Dominik, Kužel — Ondřiš, Macek, Králík, Nedbal, Švajda, Havlík, Opravil Daniel. Trenér: Peter Kršjak.

Komentář k zápasu

V zápase Regionální ligy juniorů mezi SHKM Baník Hodonín a HK Kroměříž se oba týmy postaraly o divácky atraktivní utkání plné gólů. První třetina začala ofenzivně a rychle přinesla změny skóre. Domácí vedli po gólech Jiířho Huňadyho z trestného střílení a Jonáše Ringera rychle 2:0, ale hosté z Kroměříže dokázali během pár minut srovnat na 2:2 díky Tomáši Nedbalovi a Marku Švajdovi. Domácí poté opět strhli vedení na svou stranu, když se prosadil Patrik Dolinský, avšak Kroměříž opět odpověděla gólem Matyáše Králíka. Na konci první třetiny padly ještě další dvě branky, nejprve Filip Vícha vrátil Baníku vedení, ale minutu před přestávkou David Ondřiš srovnal na 4:4.

Ve druhé třetině se skóre opět přelévalo. Hosté šli poprvé v utkání do vedení díky Davidu Havlíkovi, ale Patrik Dolinský se v šestatřicáté minutě postaral o srovnání na 5:5. Oba týmy se snažily získat vedení, ale po druhé třetině zůstávalo skóre vyrovnané.

Závěrečná třetina přinesla definitivní rozhodnutí. Hodonín se díky gólům Martina Peterky a Štěpána Hlouška dostal do vedení 7:5. Kroměříž sice dokázala ještě snížit na 7:6 z hole Davida Ondřiše, ale závěr utkání patřil domácím. Jiří Huňady a po něm v samotném závěru Marek Procházka uzavřeli skóre zápasu na konečných 9:6 pro Baník.



další články
Tři góly Baníku na body nestačily, Vyškov doma potvrdil svou sílu
A-Tým
12.10.2024

Hokejisté SHKM zavítali v rámci 8. kola východní skupiny 2. ligy do Vyškova, kde je čekal souboj se třetím týmem tabulky...
Statečný a srdnatý výkon na Havířov nestačil, Baník se skvělými fanoušky v zádech doma padl 1:5
A-Tým
9.10.2024

V utkání 7. kola východní skupiny 2. ligy byl jasným favoritem hostující Havířov, který se v první třetině dostal poměrn...
Dorost po první třetině vedl o dvě branky, pak už se ale trefovali pouze hosté z Hané
Dorost
6.10.2024

V předehrávce 7. kola Regionální ligy dorostu vedli hráči SHKM po první třetině nad Prostějovem 4:2. Po obrátce ale host...