SHKM Baník Hodonín
Tři body a nula navrch. Junioři vyhráli v Boskovicích, golman Daniel Kuča udržel čisté konto
Tři body a nula navrch. Junioři vyhráli v Boskovicích, golman Daniel Kuča udržel čisté konto
Junioři
27.9.2024

Hodonínští junioři zvládli v pátek vyrazili na led boskovického zimního stadionu, kde je čekalo utkání 2. kola RLD proti domácímu HC. Po domácím dvoubodovém obratu s Velmezem se svěřenci trenéra Čajky dočkali prvního tříbodového vítězství. Baník nepovolil domácím ani jednou skórovat, Patrik Dolinský zaznamenal čtyři kanadské body a po vítězství 4:0 poskočil na druhé místo tabulky.

autor:
Jan Hochman
Sdílejte článek
 
2. kolo, pátek 27.9.2024
HC Boskovice - SHKM Baník Hodonín
BOM
0:4
(0:0, 0:2, 0:2)
HOM
Branky a nahrávky: 21. Pavlovič M. (Dolinský), 31. Dolinský (Huňady J., Vícha), 43. Peterka (Huňady J., Dolinský), 59. Dolinský (Pavlovič M.). Rozhodčí: Michal Bártek — David Holeš, Daniel Zmítko. Vyloučení: 4:5. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Střely: 22:47. Diváci: 31. Průběh zápasu: 0:4.
Vrťo (Jablunka) — Pavliš, Šmerda, Šmédek (A), Starý, Juřek — Vašín, Viliš, Olma, Drasal, Veselý (C), Nezval, Juřek, Man, Provazník, Kelbl, Novotný A(). Trenér: Svatopluk Vařeka.
Kuča D. (Tetůr M.) — Peterka, Jagoš, Běhůnek, Zelinka, Vícha — Pavlovič M., Zalubil, Pantlík, Dolinský (A), Marek, Procházka (A), Huňady J. (C), Ringer, Čumba A., Hloušek. Trenér: Otakar Čajka.

Komentář k zápasu

První třetina žádnou branku nepřinesla, skóre se ale pohnulo ihned po zahájení prostředního dějství. Dolinského přihrávku zužitkoval Matěj Pavlovič a Baník po 26 vteřinách druhé třetiny vedl 1:0. Druhý gól přidali hosté v polovině utkání, Patrik Dolinský se tentokrát změnil z asistenta na střelce a bylo to o dva góly.

Do poslední dvacetiminutovky tak šel slovácký celek s dvoubrankovým polštářem, který v čase 42:29 ještě navýšil Martin Peterka a vítěznou tečku přidal v předposlední minutě svým druhý přesným zásahem Patrik Dolinský.

Všechny střel domácích skončily na hodonínské zdi jménem Daniel Kuča, který si připsal první nulu v sezoně.

další články
Tři góly Baníku na body nestačily, Vyškov doma potvrdil svou sílu
A-Tým
12.10.2024

Hokejisté SHKM zavítali v rámci 8. kola východní skupiny 2. ligy do Vyškova, kde je čekal souboj se třetím týmem tabulky...
Statečný a srdnatý výkon na Havířov nestačil, Baník se skvělými fanoušky v zádech doma padl 1:5
A-Tým
9.10.2024

V utkání 7. kola východní skupiny 2. ligy byl jasným favoritem hostující Havířov, který se v první třetině dostal poměrn...
Dorost po první třetině vedl o dvě branky, pak už se ale trefovali pouze hosté z Hané
Dorost
6.10.2024

V předehrávce 7. kola Regionální ligy dorostu vedli hráči SHKM po první třetině nad Prostějovem 4:2. Po obrátce ale host...