SHKM Baník Hodonín
Junioři na úvod sezony berou dva body, výhru v nájezdech zařídíl Hloušek
Junioři na úvod sezony berou dva body, výhru v nájezdech zařídíl Hloušek
Junioři
21.9.2024

Juniorka zahájila novou sezónu Regionální ligy juniorů vítězstvím 5:4 po samostatných nájezdech nad Velkým Meziříčím. Po dramatickém zápase, ve kterém se Baník musel vracet do hry z dvoubrankového manka, nakonec rozhodl nájezd Štěpána Hlouška.

autor:
Jan Hochman
Sdílejte článek
 
1. kolo, sobota 21.9.2024
SHKM Baník Hodonín - HHK Velké Meziříčí
HOM
5:4sn
(1:1, 1:2, 2:1)
VEM
Branky a nahrávky: 5. Marek (Zelinka), 36. Marek (Hloušek), 44. Dolinský, 56. Peterka (Pavlovič M., Procházka), rozh. náj. Hloušek (TS) – 12. Svoboda, 23. Kučera (Pokorný), 35. Prchal (Katolický, Zeman), 46. Prchal (Katolický, Zeman). Rozhodčí: Kunc — Čaněk, Kramář. Vyloučení: 3:4. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Střely: 32:18. Diváci: 29. Průběh utkání: 1:0, 1:3, 3:3, 3:4, 5:4.
Tetůr M. (Kuča D.) - Peterka, Jagoš, Běhůnek, Šupa, Lazar, Vícha (A) — Čumba A., Zelinka, Huňady E., Dolinský, Marek, Procházka (C), Huňady J., Ringer, Pavlovič M., Pantlík, Hloušek, Zalubil. Trenér: Otakar Čajka.
Přecechtěl (Brož) — Dobrovolný, Rymeš, Kučera, Fišer, Karmazín — Bíbr, Dočkal, Zeman, Pokorný, Očkaik, Katolický, Svoboda, Prchal, Prokop. Trenér: Karel Vejmelka.

Komentář k zápasu

Hodonín vstoupil do zápasu aktivně a už v páté minutě se po akci Richarda Marka dostal do vedení. Hosté z Velkého Meziříčí však rychle odpověděli, když ve dvanácté minutě skóroval Štěpán Svoboda. Ve druhé třetině se hra obrátila ve prospěch hostů. Nejprve Martin Kučera poslal Horáky poprvé do vedení deset minut po něm Radim Prchal navýšili náskok Velkého Meziříčí na 3:1. Baník ale do přestávky vstřelil důležitý kontaktní gól, o který se zasloužil opět Richard Marek.

Třetí třetina přinesla napínavou podívanou. Ve čtyřiačtyřicáté minutě vyrovnal Patrik Dolinský, jenže hosté - přesněji Radim Prchal – po dvou minutách přidali čtvrtou dnešní trefu. Baník v závěru zápasu soupeře doslova mačkal a necelých pět minut před třetí sirénou se dočkal zaslouženého vyrovnání po šťastném gólu Martina Peterky.

Za vyrovnaného stavu 4:4 dospěl zápas do samostatných nájezdů. V nich rozhodl jediný proměněný nájezd Štěpána Hlouška, díky kterému si Baník připsal první výhru v nové sezoně.




další články
Tři góly Baníku na body nestačily, Vyškov doma potvrdil svou sílu
A-Tým
12.10.2024

Hokejisté SHKM zavítali v rámci 8. kola východní skupiny 2. ligy do Vyškova, kde je čekal souboj se třetím týmem tabulky...
Statečný a srdnatý výkon na Havířov nestačil, Baník se skvělými fanoušky v zádech doma padl 1:5
A-Tým
9.10.2024

V utkání 7. kola východní skupiny 2. ligy byl jasným favoritem hostující Havířov, který se v první třetině dostal poměrn...
Dorost po první třetině vedl o dvě branky, pak už se ale trefovali pouze hosté z Hané
Dorost
6.10.2024

V předehrávce 7. kola Regionální ligy dorostu vedli hráči SHKM po první třetině nad Prostějovem 4:2. Po obrátce ale host...