SHKM Baník Hodonín
Scorpions nad hodonínskými staršími žáky doma jasně vyhráli, škoda závěrečné petiminutovky
Scorpions nad hodonínskými staršími žáky doma jasně vyhráli, škoda závěrečné petiminutovky
St. žáci
12.10.2024

Baník ve čtvrtém kole Ligy starších žáků podlehl v Brně domácím Scorpions vysoko 3:11. Domácí dominovali od první minuty a už v první třetině si vybudovali tříbrankový náskok. Přestože Hodonínští ve druhé části našli odpověď dvěma góly, díky kterými snížili na 3:6, závěr patřil Brnu, které třetí třetinu ovládlo pěti góly.

autor:
Jan Hochman
Sdílejte článek
 
4. kolo, sobota 12.10.2024
HC Scorpions Brno - SHKM Baník Hodonín
SCO
11:3
(4:1, 2:2, 5:0)
HOM
Branky a nahrávky: 1. Bedřich (Novotný, Vávra), 8. Rožnovský (Metelka), 11. Kolomazník (Grabec, Novotný), 20. Grabec (Vávra, Novotný), 28. Metelka (Kolomazník), 33. Grabec (Bedřich), 55. Metelka (Klos), 55. Rožnovský (Bedřich), 55. Bedřich, 57. Klos (Grabec), 59. Rožnovský (Bedřich) – 10. Čumba E. (Antoš), 34. Andrášik, 36. Antoš. Rozhodčí: Kotas — Ryšánek, Hrazdira. Vyloučení: 1:3. Využití: 1:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 67. Průběh utkání: 2:0, 2:1, 6:1, 6:3, 11:3.
Coufalová — Košťál, Zakharov, Jančo, Kříž, Vávra, Novotný — Buček, Haleš (C), Bedřich, Kolomazník, Grabec (C), Mareček, Rožnovský, Klos, Metelka. Trenér: Peter Ivičič.
Jandorová (31. Koren) — Kosek, Matyáš, Bílek, Andrášik, Kotásek, Dudek Patrik — Salay (C), Čumba E. (A), Antoš (A), Štarha, Machala, Vlček, Minaschek, Šimkovič, Hladík, Blaha. Trenér: Jan Prčík.

Komentář k zápasu

Utkání 4. kola Ligy starších žáků B mezi HC Scorpions Brno a SHKM Baník Hodonín začalo pro hosty smolně už v prvních vteřinách. Již po 35 sekundách poslal domácí do vedení Bedřich a v 8. minutě zvýšil Rožnovský na 2:0. Baník se sice snažil držet krok a krátce poté Čumba po přihrávce Antoše snížil na 2:1, čímž dal hostům naději. Ta však dlouho netrvala, protože Kolomazník a Grabec svými zásahy v závěru první třetiny zajistili Brnu pohodlný náskok 4:1.

Ve druhé třetině Baník čelil dalším problémům. Ačkoliv se snažil o návrat do hry, Metelka a opět Grabec zvýšili už na 6:1. Šanci vykřesaly v druhé polovině prostřední části dva góly Andrášika a Antoše, po kterých byl stav 6:3.

Závěrečná část ale zcela patřila domácím, kteří v poslední pětiminutovce přidali dalších pět zásahů. V 55. minutě Scorpions během jediné minuty vstřelili tři branky a definitivně zlomili odpor hostů. Na góly Metelky, Rožnovského a Bedřicha ještě navázal Klos a na konečných 11:3 upravil znovu Rožnovský.

další články
Junioři nakonec odčarovali znojemskou branku a prodloužili domácí neporazitelnost
Junioři
25.10.2024

V 8. kole Regionální ligy juniorů doma Baník porazil znojemské Orly 4:2. Domácí dlouho marně doháněli jednobrankovou ztr...
Baník vyhověl žádosti soupeře, sobotní utkání s Opavou je kvůli marodce Slezanu odloženo na prosinec
A-Tým
24.10.2024

Duel 12. kola východní skupiny druhé ligy mezi Baníkem a opavským Slezanem, který měl v sobotu hostit hodonínský zimní s...
Trejd mezi Baníkem a Vyškovem. Do Hodonína se vrací Vojtěch Krejčiřík, opačným směrem putuje Adam Bachánek
A-Tým
22.10.2024

Baník a Vyškov se dohodli na výměně, která přináší změny v sestavách obou týmů. Do Hodonína se vrací útočník
Útočník Jan Štefka z rodinných a pracovních důvodů ukončil své hodonínské angažmá
A-Tým
21.10.2024

Sedmadvacetiletý útočník přišel na Slovácko před letošní sezonou z Vyškova a v dresu Baníku stihl odehrát i s přípravou ...
×
Dnes v 10:40 | 6.tř.
SHKM Baník Hodonín
HC Kometa Brno
×
Dnes v 12:55 | DOR
SHKM Baník Hodonín
HCM Warriors Brno