SHKM Baník Hodonín
Herní i střelecká krize pokračuje, Baník nedal doma ani gól a prohrál s HavlBrodem 0:3
Herní i střelecká krize pokračuje, Baník nedal doma ani gól a prohrál s HavlBrodem 0:3
A-Tým
16.10.2024

Hodonínští hokejisté padli počtvrté v řadě. Na domácím ledě dnes nestačili na pátý tým tabulky z Havlíčkova Brodu, kterému podlehli 0:3. Po bezbrankové první třetině se hosté v polovině utkání ujali vedení, a i když se Baník ve zbytku duelu snažil o vyrovnání, střelecká mizérie zeleno-černých nemá konce. V závěru utkání hostě šťastným gólem zvýšili na 2:0 a svou výhru nakonec zpečetili trefou do prázdné branky při hodonínské powerplay.

autor:
Jan Hochman
Sdílejte článek
 
9. kolo, středa 16.10.2024
SHKM Baník Hodonín - BK Havlíčkův Brod
HOM
0:3
(0:0, 0:1, 0:2)
HBR
Branky a nahrávky: 31. Valášek (Tecl, M. Krejčí), 57. A. Rauš (P. Kuchta, Bureš), 59. Vala (Tecl). Rozhodčí: Čelechovský – Tichý, Horák. Vyloučení: 4:3. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Střely: 22:33. Diváci: 681. Průběh zápasu: 0:3.
Piták (Schnattinger) – Švejda, Němec, Zukal, Polesný, Lašák, Rauš D. – Mach, Štefka (A), Novák M. – Matěj, Čechmánek, Bachánek – Sedláček, Peš, Sajdl (C) – Hložánek, Laciga, Krejčí. Trenér: Aleš Bachánek.
Nečas (Novák Č.) – Kerber, Krejčí M., Vala, Benák, Novák J. (C), Vašíček – Tecl, Holenda, Pártl – Střecha, Rauš A., Bureš – Rulc, Endál, Kuchta (A) – Melenovský, Valášek (A), Dymák. Trenér: Petr Novak

Komentář k zápasu

Domácí hokejisté začali aktivně a už v polovině druhé minuty mohl Peš poslat svůj tým do vedení. Z bezprostřední blízkosti ale nedokázal na dlouhou hokejku zakončit přesněji a puk zamířil těsně vedle hostující branky. Tohle byla po hříchu vlastně jediná větší příležitost z celé první periody, ve které byl Baník sice mírně aktivnější, ale do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

Po přestávce začali pomalu iniciativu přebírat hosté, kterým se po šťastném odrazu puku podařilo otevřít skóre. 21 vteřin po polovině utkání se k volnému puku dostal Milan Valášek, který měl snadnou úlohu a po dorážce do prázdné branky poslal Bruslaře do vedení. Pět minut před koncem druhé třetiny jeli domácí do brejku, ale Štefka možná zbytečně místo zakončení ještě hledal přihrávkou Matěje, a tak z nadějné akce nakonec nic nebylo.

Baník se v poslední třetině hnal za vyrovnáním, ale dlouho se nedokázal dostat do kloudné šance. Pět minut před třetí sirénou měl vyrovnání na hokejce Matěj, ale jeho střela z ideální pozice rozvlnila jen boční síť. Zmar domácích podtrhl o dvě minuty později Adam Rauš, který jen tak ledabyle strčil hokejku do Kuchtova nahození a puk se přes Pitákovo rameno překulil do branky.

Tři minuty před koncem to Baník zkusil v šesti, ale veškeré naděje utnul 78 vteřin před koncem David Vala, který se trefil přes celé hřiště do opuštěné hodonínské klece a upravil na konečných 0:3.



Výherní čísla zpravodajů

1. cena: 103, 2. cena: 005, 3. cena: 161, 4. cena: 126, 5. cena: 101, 6. cena: 055, 7. cena: 049, 8. cena: 051.

další články
Herní i střelecká krize pokračuje, Baník nedal doma ani gól a prohrál s HavlBrodem 0:3
A-Tým
16.10.2024

Hodonínští hokejisté padli počtvrté v řadě. Na domácím ledě dnes nestačili na pátý tým tabulky z Havlíčkova Brodu, které...
Jakub Čechmánek zpět v Baníku! Vysoký zlínský forvard posílí útok zeleno-černých
A-Tým
15.10.2024

Vytáhlý dvacetiletý útočník se do hodonínské kabiny vrací po necelých dvou letech. Už v sezoně 2022-23 odehrál tehdy osm...
Capri-Sun Cup míří do Hodonína: Přijďte v sobotu podpořit mladé hokejové talenty!
Info
15.10.2024

V sobotu 19. října 2024 se na zimním stadionu v Hodoníně uskuteční oblíbený dětský turnaj Capri-Sun Cup. Akce je určena ...