SHKM Baník Hodonín
JUN: Uherský Brod odjíždí z Hodonína s prázdnou
JUN: Uherský Brod odjíždí z Hodonína s prázdnou
Junioři
16.9.2018

V pátečním druhém kole měli hodonínští junioři volný los, dnes po obědě se poprvé před domácím publikem utkali s Uherským Brodem. Po první bezbrankové třetině se Drtiči v prostřední části dostali do tříbrankového trháku, který už nepustili. Na začátku poslední dvacetiminutovky sice hosté snížili, ale drama Drtiči odmítli, když v závěru střelou do prázdné brány zpečetili první tříbodový zisk.

autor:
Jan Hochman
Sdílejte článek
 
3. kolo, neděle 16.9.2018
SHKM Baník Hodonín - HC SPARTAK Uherský Brod
HOM
4:1
(0:0, 3:0, 1:1)
UHB
Branky a nahrávky: 24. Zajíček (Kotásek), 25. Svoboda (Chalupa), 36. Zajíček (Chalupa), 59. Chalupa - 43. Macharáček (Juračka, Hendrych). Rozhodčí: Maťašovský - Nikl, Smetková. Vyloučení: 5:4. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 148. Průběh utkání: 3:0, 3:1, 4:1.
Král (Hanáček) - Skřivánek, Gryc, Weber (C), Kmoníček, Fuga, Charvát (A), Svoboda, Polehňa, Pospíšil L., Kotásek, Šenk, Běhal, Chalupa, Kudrna, Zajíček, Zapletal, Nezval. Trenéři: Karel Buřič, Petr Krupica.
Chromý (Vystrčil) - Buráň, Pospíšil D., Kužílek, Macharáček, Prokeš, Riedl, Kadlčík, Handrych, Vranec, Bouček, Vaculík, Juračka, Martinec, Marek, Liss, Bachánek, Bednařík. Trenér: Roman Uhříček.
další články
Hokejisté Baníku zahájili letní přípravu. Trenérům se na úvodním tréninku hlásilo patnáct hráčů
Info
6.5.2024

V pondělí 6. května se na zimním stadionu poprvé sešli hráči A-týmu Baníku, aby zahájili společnou suchou přípravu. Tre...
První posila do obrany Baníku. Z Velkého Meziříčí přichází na jih Moravy Martin Lašák
A-Tým
6.5.2024

Zadní řady slováckého celku hlásí první letní posilu. Dres Baníku bude v nadcházejícím ročníku oblékat čtyřiadvacetiletý...
Před dnešním startem letní podepsali smlouvy další dva útočníci loňského kádru
A-Tým
6.5.2024

Ještě před tím, než dnes odpoledne odstartuje Baníku příprava na sezonu 2024-25, si vedení klubu pláclo s dalšími dvěma ...
Chcete vidět hvězdy světového hokeje v akci? Stále máte možnost!
Info
6.5.2024

Nestihli jste pořídit vstupenky na český tým? Nevadí! To ale neznamená, že už nemáte šanci v Praze a Ostravě na vlastní oči sledovat zahraniční hokejové superstar.