SHKM Baník Hodonín
První ligový zápas dorostu nevyšel, z Vyškova se vracíme bez bodů
První ligový zápas dorostu nevyšel, z Vyškova se vracíme bez bodů
Dorost
22.9.2024

Dorostenci ve Vyškově vedli, na gól Jakuba Pavloviče ale nedokázali zeleno-černí navázat a z prvního utkání Regionální ligy dorostu, které se hrálo na zimním stadionu ve Vyškově, nebere družina trenéra Zdeňka Juráska ani bod.

autor:
Jan Hochman
Sdílejte článek
 
1. kolo, neděle 22.9.2024
MBK Vyškov - SHKM Baník Hodonín
VYS
7:1
(1:1, 4:0, 2:0)
HOM
Branky a nahrávky: 16. Štulo (Pour), 21. Pour (Štulo, Boháček), 31. Pour (Žídek), 33. Vrána (Höklová), 38. Vrána (Pour, Janas), 44. Crhonek (Pour, Štulo), 53. Boháček (Pour) – 14. Pavlovič J. (Zhejbal). Rozhodčí: Jančí — Kotas, Svobodová. Vyloučení: 6:9, navíc Sládek (VYM) 5+OK, Čermák (HOM) 5+OK. Využití: 3:0. V oslabení: 1:0. Diváci: 84. Průběh utkání: 0:1, 7:1.
Mahn (Boháček) — Janas, Boháček (A), Vrána — Hutta Daniel, Hutta Dominik, Sládek, Crhonek, Žídek, Pour (C), Kotyza, Höklová, Štulo. Trenér: Karel Medek.
Tetůr M. (Škopík) — Kuja, Lazar (C), Veselý, Kempný, Švandelka, Drabálek, Čermák — Dvořák, Zhejbal, Púchlo, Abazaj, Pospíšil, Jandora, Šácha, Plášek, Pavlovič J. Trenér: Zdeněk Jurásek.

Komentář k zápasu

Dorost začal ve Vyškově dobře a ve čtrnácté minutě se dostal do vedení. Na gól Jakuba Pavloviče ale reagovali domácí velmi rychle a díky gólu Jakuba Štula ve vlastním oslabení skončila první třetina 1:1.

Druhou část zahájila už po 43 vteřinách přesilovková trefa vyškovského Luďka Poura. Rozhodující část zápasu přišla v jeho polovině. V čase 30:11 navýšil domácí náskok opět v přesilové hře Luděk Pour a o dvě minuty později zvýšil náskok žraloků na 4:1 Tomáš Vrána.

Tentýž hráč pak v osmatřicáté minutě využil další početní výhodu a do poslední části šli hodonínští mladíci se čtyřbrankovým mankem. Vyškov si závěrečnou část pohlídal a dvěma góly z hokejek Jana Crhonka a Filipa Boháčka z přesilovky nakonec zvítězil jasně 7:1.


další články
Junioři nakonec odčarovali znojemskou branku a prodloužili domácí neporazitelnost
Junioři
25.10.2024

V 8. kole Regionální ligy juniorů doma Baník porazil znojemské Orly 4:2. Domácí dlouho marně doháněli jednobrankovou ztr...
Baník vyhověl žádosti soupeře, sobotní utkání s Opavou je kvůli marodce Slezanu odloženo na prosinec
A-Tým
24.10.2024

Duel 12. kola východní skupiny druhé ligy mezi Baníkem a opavským Slezanem, který měl v sobotu hostit hodonínský zimní s...
Trejd mezi Baníkem a Vyškovem. Do Hodonína se vrací Vojtěch Krejčiřík, opačným směrem putuje Adam Bachánek
A-Tým
22.10.2024

Baník a Vyškov se dohodli na výměně, která přináší změny v sestavách obou týmů. Do Hodonína se vrací útočník
Útočník Jan Štefka z rodinných a pracovních důvodů ukončil své hodonínské angažmá
A-Tým
21.10.2024

Sedmadvacetiletý útočník přišel na Slovácko před letošní sezonou z Vyškova a v dresu Baníku stihl odehrát i s přípravou ...
×
Dnes v 10:40 | 6.tř.
SHKM Baník Hodonín
HC Kometa Brno
×
Dnes v 12:55 | DOR
SHKM Baník Hodonín
HCM Warriors Brno