SHKM Baník Hodonín
Napínavé derby juniorů vyhráli o gól domácí Lvi, Baník poprvé v sezoně prohrál
Napínavé derby juniorů vyhráli o gól domácí Lvi, Baník poprvé v sezoně prohrál
Junioři
11.10.2024

Junioři SHKM předvedli ve třetí třetině úctyhodný comeback, když dokázali smazat tříbrankové manko a vyrovnat během necelých minut z 0:3 na 3:3. Na body ale nakonec svěřenci trenérského tandemu Čajka – Lexa nedosáhli. Na čtvrtou trefu domácích už zeleno-černí odpovědět nedokázali.

autor:
Jan Hochman
Sdílejte článek
 
5. kolo, pátek 11.10.2024
HC Lvi Fosfa Břeclav - SHKM Baník Hodonín
BRE
4:3
(1:0, 2:0, 1:3)
HOM
Branky a nahrávky: 9. Abazaj (Rusnák, Štohl), 29. Huleja (Suchyňa, Šťastný), 37. Abazaj (Rusnák), 52. Burian – 42. Pavlovič M.(Peterka), 43. Hloušek (Dolinský, Šupa), 48. Hloušek (Huňady J., Dolinský). Rozhodčí: Hrabal — Brýdl, Paulík. Vyloučení: 2:2. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 62. Průběh utkání: 0:3, 3:3, 4:3.
Článek (Padělek) — Sokola, Kubiak, Burian, Kruták, Ruta — Rusnák, Chaloupka, Huleja (C), Jedlička, Šťastný, Kufa, Suchyňa, Štohl, Abazaj, Coufal. Trenér: Lubor Sítek.
Motal (Dudek Petr) — Peterka, Jagoš, Šupa, Zelinka, Vícha — Pavlovič M., Kytlica, Pantlík, Huňady E., Dolinský (A), Procházka (A), Huňady J. (C), Ringer, Čumba A., Hloušek, Zalubil. Trenéři: Otakar Čajka, Roman Lexa.

Komentář k zápasu

V 5. kole Regionální ligy juniorů se na ledě HC Lvi Břeclav odehrál dramatický souboj. Domácí tým vstoupil do zápasu lépe, když se v 9. minutě prosadil Abazaj, čímž otevřel skóre na 1:0.

Ve druhé třetině, přesněji ve 28. minutě navýšil vedení Huleja a osm minut později se opět trefil Abazaj a zdálo se, že Břeclav míří v derby za jasným vítězstvím. Hodonínští se však nevzdali

Baník vtrhl do třetí třetiny s obrovskou energií. Už ve 42. minutě se trefil Matěj Pavlovič a o pouhých 19 sekund později Hloušek s pomocí Dolinského a Šupy snížil na rozdíl jediné branky. Hodonínští junioři byli v té chvíli na koni, dál tlačili svého soupeře a v osmačtyřicáté minutě se dočkali zaslouženého vyrovnání.

Břeclav však dokázala v 52. minutě znovu strhnout vedení na svou stranu, když Burian prostřelil hodonínského brankáře a poslal domácí tým do vedení 4:3. Ačkoliv Baník v závěru utkání několikrát zahrozil, na vyrovnání už nedosáhl.



další články
Junioři nakonec odčarovali znojemskou branku a prodloužili domácí neporazitelnost
Junioři
25.10.2024

V 8. kole Regionální ligy juniorů doma Baník porazil znojemské Orly 4:2. Domácí dlouho marně doháněli jednobrankovou ztr...
Baník vyhověl žádosti soupeře, sobotní utkání s Opavou je kvůli marodce Slezanu odloženo na prosinec
A-Tým
24.10.2024

Duel 12. kola východní skupiny druhé ligy mezi Baníkem a opavským Slezanem, který měl v sobotu hostit hodonínský zimní s...
Trejd mezi Baníkem a Vyškovem. Do Hodonína se vrací Vojtěch Krejčiřík, opačným směrem putuje Adam Bachánek
A-Tým
22.10.2024

Baník a Vyškov se dohodli na výměně, která přináší změny v sestavách obou týmů. Do Hodonína se vrací útočník
Útočník Jan Štefka z rodinných a pracovních důvodů ukončil své hodonínské angažmá
A-Tým
21.10.2024

Sedmadvacetiletý útočník přišel na Slovácko před letošní sezonou z Vyškova a v dresu Baníku stihl odehrát i s přípravou ...
×
Dnes v 10:40 | 6.tř.
SHKM Baník Hodonín
HC Kometa Brno
×
Dnes v 12:55 | DOR
SHKM Baník Hodonín
HCM Warriors Brno