SHKM Baník Hodonín
15. kolo, pondělí 24.11.2014
SK Karviná - SHKM Baník Hodonín
KAR
1:9
(1:2, 0:4, 0:3)
HOM
Branky a nahrávky: 8. Škorpík (Trnený) - 3. Veselý (Štěpanovský M., Crlík), 11. Tomešek (Ling, Lišaník), 21. Tomešek (Škriba, Ling), 22. Větříšek (Škubal, Lindner), 23. Škriba (Weber), 26. Škubal (Tomešek, Ling), 45. Veselý (Stanislav), 51. Škriba (Ling, Weber), 59. Škubal. Vyloučení: 10:11. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 19. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:9.
Ovčaři (22. Buszta) - Kania, Dobrzynski (C), Nolč, Hladil, Baron, Trnený (A), Rzekanowski, Vlček (A), Matějík, Vospálek, Wojtyla, Škorpík, Konečný. Trenér: Jakub Zemánek.
Štěpanovský A. (Lekeš) - Andrýsek, Lišaník, Weber (A), Škubal, Veselý, Tomešek, Ling (C), Crlík, Ščecina, Větřišek, Lindner, Škriba, Rauš, Stanislav, Mojžíšek, Štěpanovský M. Trenér: Patrik Weber.

Ohlasy trenérů

Patrik Weber (hlavní trenér SHKm Hodonín):
V první třetině jsme nehráli dobře zřejmě pod dojmem, že soupeř je v tabulce tam kde je. Tomu odpovídal nejen přístup hráčů, ale i výsledek 1:2 po 1.třetině. Po mé "domluvě" hráčům a úpravám v sestavě na led nastoupilo jiné mužstvo, které potvrdilo svoji výkonnost a v 5.minutě druhé třetiny bylo 1:5 pro nás a prakticky po zápase.

Co mě však v zápase nejvíce rozčílilo bylo to, že trenér domácích místo aby své hráče po našem pátém gólu požádal o klidné dohrání utkání, naopak hráče "motivoval" k neustálému a zejména nečistému dohrávání soubojů. I z tohoto důvodu jsem nejlepší hráče v posledních minutách šetřil do dalších a podstatně důležitějších utkání v sezóně a poslal tam kluky, co se o zbytek dění v zápase "postarali" vč. i 3 následných potyček. Těší mne, že i zde jsme domácím jasně ukázali, kdo je pánem ledu a dali jasně domácím najevo, že se od nich zbýt natož zastrašit nenecháme! Kluci, děkuji.

další články
Hokejisté Baníku zahájili letní přípravu. Trenérům se na úvodním tréninku hlásilo patnáct hráčů
Info
6.5.2024

V pondělí 6. května se na zimním stadionu poprvé sešli hráči A-týmu Baníku, aby zahájili společnou suchou přípravu. Tre...
První posila do obrany Baníku. Z Velkého Meziříčí přichází na jih Moravy Martin Lašák
A-Tým
6.5.2024

Zadní řady slováckého celku hlásí první letní posilu. Dres Baníku bude v nadcházejícím ročníku oblékat čtyřiadvacetiletý...
Před dnešním startem letní podepsali smlouvy další dva útočníci loňského kádru
A-Tým
6.5.2024

Ještě před tím, než dnes odpoledne odstartuje Baníku příprava na sezonu 2024-25, si vedení klubu pláclo s dalšími dvěma ...