SHKM Baník Hodonín
Turnaj nejmladších hokejových nadějí
Turnaj nejmladších hokejových nadějí
A-Tým
2.2.2014

1.2.2014 se naši nejmladší Hodonínští drtiči účastnily jednodenního turnaje přípravek hraného na zimním stadionu v Uherském Ostrohu. Turnaj se hrál souběžně na dvě věkové kategorie a byl obsazen celkem čtyřmi týmy v každé kategorii. Hrálo se systémem 3na3, 2x15min.Do turnaje jsme nasadily dva týmy rozděleny na 1. a 2.třídu.

autor:
David Sasínek
Sdílejte článek
 
V druhé třídě byly hráči přípravky ročníku 2006 a mladší, doplněni o hráče z kádru 3.třídy. (děkujeme tímto za podporu a zkušenosti které nám tím věnovali)Tento tým byl tedy půl na půl kombinací úplných zápasových začátečníků včetně brankáře a ostřílenějších borců. I přesto dokázali kluci sehrát tři vyrovnané zápasy se stejně starými soupeři. Naši zkušenější borci kteří se postarali o gólový příděl dokázali svým výkonem strhnout i mladší hráče. Přesto že jsme dopláceli v zápasech na svoji herní nezkušenost vybojovali kluci krásné třetí místo.

SHKm-Uherský Ostroh 4:12

SHKm-Uherské Hradiště 7:6

SHKm-Půchov 5:8

branky:Burián-4, Bošek-7, Ondrůš-2, Hrušecký-2, Šefčík-1

V první třídě byly hráči ročníků 2007 a 2008. Pro všechny naše borce to byly vůbec první zápasy. Ze začátku turnaje to bylo proti domácímu týmu, který má již zkušenosti z hrané soutěže znát. Hráli jsme velmi opatrně a s přehnaným respektem. Dalším zápasem jsme se dostali do tempa a i přesto že výsledek byl jednoznačně pro favorita turnaje předvedli jsme dobrý hokej.To kluky vyburcovalo do posledního utkání v kterém jsme soupeře ze Slovenska přehrávali. Nakonec nám chybělo potřebné štěstí v koncovce a těsně jsme obsadily na turnaji čtvrté místo. I tak si kluci za předvedený výkon užily závěrečnou děkovačku svým fanouškům.

SHKm-Uherský Ostroh 2:8

SHKm-Uherské Hradiště 2:17

SHKm-Půchov 4:5

branky:Kůrka-3, Škrobák-3, Kuběna-1, Hloušek-1

Byly to pro přípravku úplně první hokejové zápasy a cenné zkušenosti. Přesto že hráli proti zkušenějším týmům tak po úvodních vysokých porážkách nesložily zbraně a v následujících zápasech bojovali o každý další gól v soupeřově síti. Za předvedený výkon se nemusí stydět. Velký dík patří naším fanouškům za povzbuzování protože v této soutěží jsme byly na 1.místě. Děkujeme rodičům a trenérům za podporu dětí protože i když se prohraje získáváme cenné zkušenosti bez kterých se dál neobejdeme.

Moto: „Kdo bojuje může prohrát-kdo nebojuje už prohrál!!!“

další články
Další důležité podpisy! Vedení Baníku si pláclo se čtyřmi útočníky a dvěma obránci loňského kádru
A-Tým
23.4.2024

Vedení klubu dál pokračuje v jednání s hráči, kteří v minulém ročníku válčili v hodonínských barvách. K dnešnímu dni je ...
Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici
Info
22.4.2024

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.
První jména na soupisku Baníku. Pokračuje kapitán i golmanská jednička, čtveřice hráčů na Slovácku končí
A-Tým
19.4.2024

Soupiska Baníku pro nadcházející druholigový ročník 2024-25 začíná dostávat první kontury. Po prodloužení spolupráce s c...
Trenér Aleš Bachánek povede hokejisty Baníku i v sezoně 2024-25, pokračuje i celý realizační tým
A-Tým
17.4.2024

Aleš Bachánek bude i v nadcházejícím druholigovém ročníku trenérem hokejistů SHKM Baník Hodonín. Zlínský rodák se kormid...