SHKM Baník Hodonín
Po nevydařeném pátku vydařená sobota 4 tříd
Po nevydařeném pátku vydařená sobota 4 tříd
A-Tým
24.2.2013

V pátek 22.2.2013 odehráli hráči 4 tříd odložené utkání ve Vyškově kde prohráli 9:3 v sestavě: Bílek - Churý, Kunovský, Steklý, Štarha, Marek, Bárta, Prčík, Kašpárek, Bílek, Toman, Trs, Šupa, Zlámal, Kudrna, Běhůnek.(branky SHKm: Kašpárek, Kunovský, Toman) V sobotu 23.2.2013 odehráli hráči 4. tříd další ze série mistrovských utkání a to na domácím ledě proti týmu Capitals Wien.

autor:
Redakce
Sdílejte článek
 

Toto utkání odehráli oslabeni o pět hráčů základní sestavy, kteří museli odjet na zápas pátých tříd do Blanska. Proto trenéři, aby doplnili počet hráčů na deset, vytáhli si dva hráče ze 3. tříd.

Začátek tohoto utkání byl ze strany obou mužstev opatrný.Skóre otevřel v desáté minutě Jan Toman. Pouhých sedm vteřin před koncem první třetiny dokázali Vídeňáci srovnat na 1:1. Již po minutě druhé třetiny střelil Denis Bárta po nahrávce Tomana krásnou beckendovou střelou branku. O minutu později hosté vyrovnali po trestném střílení na 2:2. V jedenácté minutě střelil svou druhou branku , opět po trestném střílení Honza Toman. Ve třinácté minutě vybojoval puk v našem obraném pásmu Lukáš Steklý, nahrál Matěji Prčíkovi a ten dokázal projet celé hřiště a přesně mířenou střelou dokázal zvýšit na 4:2 pro domácí.Jedna z nejpěknějších akcí tohoto zápasu byla ta, kdy po perfektní nahrávce Denise Bárty se dostal do úniku Honza Toman, a ten díky utěšené střele pod horní tyčku zvýšil stav na 5:2 po druhé třetině.

Již po minutě a půl třetí třetiny dal svou čtvrtou branku v tomto utkání Jan Toman a to opět z trestného střílení. V sedmé minutě opět po kombinaci s Honzou Tomanem a opět beckhendové střele dal svůj druhý gól Denda Bárta.Následně domácí hráči polevili v koncentraci a nechali si vstřelit během čtyř minut tři branky. Tím došlo ke snížení skóre na 7:5 pro hostující tým. Naštěstí ve třinácté minutě vybojoval na útočné modré puk Denda Bárta v mžiku o přihrál Matěji Prčíkovi a ten střelou zvýšil na konečných 8:5 pro tým mladých drtičů.

V tomto utkání podal i přes pět obdržených branek vynikající výkon Martin ( Losek ) Lidák. Poděkování patří celému týmu, který ač oslaben o opory podal bojovný výkon v tomto zápase, obvzláště pak výkon Denise Bárty, který nastoupil se zvýšenou teplotou. Za zmínku stojí blu line drtičů Bárta, Prčík, Toman, která vstřelila všech osm branek.


Sestava: Lidák - Steklý, Štraha, Bárta, Prčík, Toman,Šupa, Zlámal,Bílek, Běhůnek, Marek.

Branky: Toman 4, Bárta 2, Prčík 2.

další články
Kaufland cup Puky pomáhají: Hodonínští třeťáci si vezou z Brna konečné šesté místo a spoustu krásných vzpomínek
Turnaje
27.3.2024

Loni na podzim probíhala na všech prodejnách obchodního řetězce Kaufland po celé republice velká hokejové soutěž Puky po...
Aleš Bachánek: Když se na sezonu podívám jako na celek, tak podle mě byla úspěšná. Atmosféra na Baníku je jedinečná!
A-Tým
26.3.2024

Na pondělním posledním tréninku A-týmu Baníku jsme si k diktafonu pozvali hned tři respondenty. Tím prvním byl hlavní ko...
Zažijte finálový víkend! Vstupenky na světový šampionát jsou stále k dispozici
Info
22.3.2024

Do startu nejočekávanější hokejové události roku zbývají pouhé dva měsíce! Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji se do ...