SHKM Baník Hodonín
3. třída minihokej - turnaj Warrior Brno
3. třída minihokej - turnaj Warrior Brno
A-Tým
16.12.2013

V sobotním podvečeru přijeli hráči 3. třídy do mrazivé „areny“ Warrioru Brno k dalšímu utkání.

autor:
Redakce
Sdílejte článek
 
V sobotním podvečeru přijeli hráči 3. třídy do mrazivé „areny“ Warrioru Brno k dalšímu utkání.

Za prvního soupeře jsme měli Kometu Brno „A“, které jsme chtěli odčinit minulou porážku. Hráče jsem nabádal k důsledné obranné činnosti a zodpovědné hře celé trojice. Bohužel kluci byli od začátku zakřiknutí, ke všemu nám chyběl pomyslný krok a soupeř byl důslednější před naší bránou.

Nutno však podotknout, že soupeřovi hráči byli výrazně fyzicky vyspělejší a některé naše kluky převyšovali o hlavu. Střední pasáž zápasu byla pro nás povzbuzením, a i když jsme po 2.třetině prohrávali 4:6, stále jsme mohli pomýšlet na vítězství. 3. třetina však zapadla do šedi sobotního večera a kluci už se na nic převratného nezmohli.

Výsledek: Hodonín - Kometa 5:11


Druhým protivníkem soboty nám byl domácí celek Warrior Brno „B“. Kluci si dali od začátku říct a byl to mnohem hratelnější zápas. Nechyběl nám pohyb a i v zakončení jsme měli přesnější mušku. Konec konců si většina hráčů po právu vstřelila branku, což každého hráče očividně povzbudí.

Výsledek: Hodonín - Warrior 14:4


Příští týden kluci opět vyrazí do studené plechové arény za posledním turnajem letošního roku, ostatně nachlazením a nemocemi sužovaní hráči už oddech nutně potřebují.



další články
Další důležité podpisy! Vedení Baníku si pláclo se čtyřmi útočníky a dvěma obránci loňského kádru
A-Tým
23.4.2024

Vedení klubu dál pokračuje v jednání s hráči, kteří v minulém ročníku válčili v hodonínských barvách. K dnešnímu dni je ...
Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici
Info
22.4.2024

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.
První jména na soupisku Baníku. Pokračuje kapitán i golmanská jednička, čtveřice hráčů na Slovácku končí
A-Tým
19.4.2024

Soupiska Baníku pro nadcházející druholigový ročník 2024-25 začíná dostávat první kontury. Po prodloužení spolupráce s c...
Trenér Aleš Bachánek povede hokejisty Baníku i v sezoně 2024-25, pokračuje i celý realizační tým
A-Tým
17.4.2024

Aleš Bachánek bude i v nadcházejícím druholigovém ročníku trenérem hokejistů SHKM Baník Hodonín. Zlínský rodák se kormid...