SHKM Baník Hodonín
DŮLEŽITÁ INFORMACE: Souhlas se zpracováním osobních údajů
DŮLEŽITÁ INFORMACE: Souhlas se zpracováním osobních údajů
Info
17.5.2018

Na základě nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a volném pohybu těchto údajů, Vás tímto žádáme o souhlas se zpracováním osobních údajů. Tento souhlas je pro klub velmi důležitý.

autor:
Klub
Sdílejte článek
 

Formuláře budou hráčům rozdány do konce tohoto pracovního týdne (tedy do 18. května), žádáme všechny, aby vyplněný formulář doručili zpět trenérům či vedoucím v zalepené obálce (na níž bude jméno uvedeno jméno hráče) nejpozději do 22. května 2018.

Na základě tohoto souhlasu budou osobní údaje používány pro evidenci členské základny, k žádostem o dotace z Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR (MŠMT), ČSLH, Jihomoravského kraje a města Hodonína, pojištění všech sportovců (prostřednictvím ČSLH, ČUS - České Unie Sportu), možnosti registrace u ČSLH (Českého svazu ledního hokeje).

Dále bez tohoto souhlasu nebude možné jakkoliv prezentovat hokej na webových stránkách, Facebooku a dalších sociálních sítích, a to včetně tištěných médií (Deník, Týdeník Slovácko atd.), nebude možné zveřejňovat výsledky a další sportovní úspěchy a činnost našeho hokejového klubu.

Osobní údaje budou uschovávány a zpracovávány pouze pro uvedené subjekty v souladu s nařízením EP a Rady EU 2016/679.

Předem moc děkujeme za Vaši ochotu a spolupráci.


VV SHKM Hodonín

další články
Další důležité podpisy! Vedení Baníku si pláclo se čtyřmi útočníky a dvěma obránci loňského kádru
A-Tým
23.4.2024

Vedení klubu dál pokračuje v jednání s hráči, kteří v minulém ročníku válčili v hodonínských barvách. K dnešnímu dni je ...
Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici
Info
22.4.2024

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.
První jména na soupisku Baníku. Pokračuje kapitán i golmanská jednička, čtveřice hráčů na Slovácku končí
A-Tým
19.4.2024

Soupiska Baníku pro nadcházející druholigový ročník 2024-25 začíná dostávat první kontury. Po prodloužení spolupráce s c...
Trenér Aleš Bachánek povede hokejisty Baníku i v sezoně 2024-25, pokračuje i celý realizační tým
A-Tým
17.4.2024

Aleš Bachánek bude i v nadcházejícím druholigovém ročníku trenérem hokejistů SHKM Baník Hodonín. Zlínský rodák se kormid...