SHKM Baník Hodonín
V Šumperku jsme byli deset minut od vítězství, nakonec vezeme domů aspoň bod za prohru v prodloužení
V Šumperku jsme byli deset minut od vítězství, nakonec vezeme domů aspoň bod za prohru v prodloužení
A-Tým
20.1.2024

Baník poslal v Šumperku do vedení Vojtěch Dobiáš, Draci ale do přestávky dokázali srovnat a po změně stran se se díky Kubíčkovi skóre překlopilo na domácí stranu. Jenže Baník našel odpověď. Nejprve srovnal Petr Krejčí a o minut později poslal Baník opět do vedení svou první trefou v A-týmu mladičký obránce Libor Stuchlík. Vedení vydrželo až do padesáté minuty, kdy Šumperk v přesilovce srovnal na 3:3. Závěr zápasu spěl do prodloužení, ale čtrnáct vteřin před koncem třetí třetiny využili domácí další početní výhodu a zdálo se, že o majiteli bodů je rozhodnuto. Jenže Baník dokázal v čase 59:54 srovnat díky dorážce Matěje Macha a opravdu se tak za stavu 4:4 šlo do nastavení. V něm byli šťastnější domácí, kteří dorážkou na brankovišti rozhodli o to, že druhý bonusový bod zůstal v Jeseníkách.

autor:
Jan Hochman
Sdílejte článek
 
31. kolo, sobota 20.1.2024
Draci PARS Šumperk - SHKM Baník Hodonín
SMP
5:4p
(1:1, 1:2, 2:1 - 1:0)
HOM
Branky a nahrávky: 18. Pěnčík (Danielčák, Hohl), 26. Kubíček (Nilsson, Danielčák), 51. Rutar (Danielčák, Horký), 60. Vachutka (Pěnčík, Tarnoczy), 62. Dudycha (Horký, Šišolák) - 13. Dobiáš (Hložánek, Weintritt), 28. Krejčí (Švejda, Dolíška), 29. Stuchlík (Mach, Sajdl), 60. Mach (Sedláček, Sajdl). Rozhodčí: Šico - Bubela, Kučera. Vyloučení: 2:7. Využití: 2:1. V oslabení: 0:0. Střely: 31:24. Diváci: 814. Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:3, 4:3, 4:4, 5:4.
Irgl (30. Ryšavý) - Pěnčík, Dudycha, Cekr, Rutar, Hohl, Kubíček (A), Jarmara, Minařík - Vachutka (A), Šišolák, Horký - Tarnoczy, Polách, Jaroš (C) - Nilsson, Müller, Skopal - Lichner, Danielčák, Nemec. Trenér: Tomáš Sedlák.
Dolíška (Piták) - Billa, Sedláček, Stuchlík, Švejda, Vyrůbalík, Rauš (A) - Hložánek, Weintritt, Dobiáš - Mach, Sajdl (C), Novák - Bachánek, Štědrý, Krejčí (A) - Zaychik, Laciga. Trenér: Aleš Bachánek.

Komentář k zápasu


Ohlasy trenérů

Tomáš Sedlák (Šumperk):
Když si nalijeme čistého vína a budeme hodnotit celý zápas, tak si myslím, že dva body jsou pro nás dobré. Hodonín hrál první třetinu fantasticky. Perfektně bruslil, dohrával nás a v podstatě nás nepustil vůbec do ničeho. Můžeme být jenom rádi za to, že třetina skončila nerozhodně 1:1. Pak jsme dokázali dát gól na 2:1 a zase jsme inkasovali. I když si myslíme, že to branka být neměla. Koukali jsme se na video a rozhodčí přerušil hru ještě před tím, než se kotouč dostal za brankovou čáru. To nás dostalo pod nějaký tlak a chvíli jsme přestali hrát. Díky tomu jsme hned dostali na 2:3, nicméně to nás neomlouvá. Tohle se prostě nemůže stávat, nemůžeme přestat hrát. Třetí třetina už ale byla v naší režii, za to musím kluky pochválit. Dřeli, makali a Hodonín už jen tahal nohy. Myslím si, že zaslouženě jsme vyrovnali a pak skóre obrátili. A ten konec? K tomu se snad radši nebudu ani vyjadřovat. (zdroj: dracisumperk.cz)

další články
Další důležité podpisy! Vedení Baníku si pláclo se čtyřmi útočníky a dvěma obránci loňského kádru
A-Tým
23.4.2024

Vedení klubu dál pokračuje v jednání s hráči, kteří v minulém ročníku válčili v hodonínských barvách. K dnešnímu dni je ...
Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici
Info
22.4.2024

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.
První jména na soupisku Baníku. Pokračuje kapitán i golmanská jednička, čtveřice hráčů na Slovácku končí
A-Tým
19.4.2024

Soupiska Baníku pro nadcházející druholigový ročník 2024-25 začíná dostávat první kontury. Po prodloužení spolupráce s c...
Trenér Aleš Bachánek povede hokejisty Baníku i v sezoně 2024-25, pokračuje i celý realizační tým
A-Tým
17.4.2024

Aleš Bachánek bude i v nadcházejícím druholigovém ročníku trenérem hokejistů SHKM Baník Hodonín. Zlínský rodák se kormid...