SHKM Baník Hodonín
27. kolo, neděle 18.1.2015, ZS Třebíč
SK Horácká Slavia Třebíč - SHKM Baník Hodonín
TRE
3:4sn
(2:2, 0:1, 1:0)
HOM
Branky a nahrávky: 1. Sigmund (Kajnar, Urban), 15. Wasserbauer (Tůma), 42. Urban (Sigmund, Procházka) - 17. Ling (Tomešek), 19. Tomešek (Rauš, Ling), 30. Tomešek, rozhodující nájezd Ling. Rozhodčí: Kopeček - Klouda, Musil. Vyloučení: 3:2. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 53. Průběh utkání: 2:0, 2:3, 3:3, 3:4.
Šoustal - Michálek, Matov, Tůma, Procházka, Sigmund, Kajnar, Bernat, Urban, Wasserbauer, Pokorný, Tichý, Kabelka, Maštera, Svoboda. Trenér: Karel Vejmelka.
Lekeš (na nájezdy Štěpanovký A.) - Crlík, Andrýsek, Lišaník, Škubal, Mojžíšek, Obrtlík - Rauš, Ling, Tomešek - Stanislav, Veselý, Větříšek - Ščecina, Štěpanovský M., Veselský. Trenér: Patrik Weber.

Ohlasy trenérů

Patrik Weber (hlavní trenér SHKm Hodonín):
Z mého a jsem přesvědčený, že i z diváckého hlediska se hrál výborný, rychlý a tvrdý zápas z obou stran. Jsem rád, že i přes náš špatný vstup do utkání, kdy jsme ve 14.min prohrávali 0:2 a navíc domácí neproměnili trestné střílení (na něj jsem poslal do brány Štěpanovského a ten nezklamal) se kluci semkli tak, jako v posledních třech vítězných utkáních, brzo snížili na 1:2 a do konce 1.třetiny i srovnali na 2:2, což bylo pro náš tým skvělé. Do 2.třetiny opět vstoupili lépe domácí a jen díky Lekešovi v brance (zvedl nás zejména jeho neskutečný zákrok za stavu 2:2) jsme to byli my, kteří se radovali z třetí vstřelené branky a po 2.třetině jsme tak spokojenější šli do kabin právě my. Bohužel uspokojení bylo až příliš dlouhé, protože opět z kraje třetiny jsme dostali laciný vyrovnávací gól. Ten však kluky nezlomil, naopak vyburcoval tým ke kolektivnímu a skvělému výkonu, který dospěl až k trestným střílením. Na nájezdy šel do brány opět Štěpanovský a ten se týmu odměnil stejně jako po celé utkání skvělý Lekeš výbornými zákroky, které nám nakonec zajistili z ledu lídra skupiny velmi cenné 2 body! KLUCI, DĚKUJI!

Karel Vejmelka (hlavní trenér SK Horácká Slavia Třebíč):
Utkání splnilo naše očekávání, věděli jsme, že Hodonín bude hodně nepříjemný soupeř. Čekali jsme jejich tvrdou, nekompromisní a důraznou hru. Začali jsme dobře a hned v první minutě dali gól. Potom jsme využili přesilovou hru a to nás mohlo zklidnit. Ale pak přišlo sebeuspokojení a my přestali být důrazní před bránou. Soupeř dokonce první třetiny vyrovnal. Dvoubrankové vedení jsme bohužel neudrželi. Ve druhé třetině to bylo hodně vyrovnané se spoustou šancí, ale oba týmy podrželi gólmani. Soupeř se přesto jednou střelecky prosadil, my naopak vůbec. Ve třetí části jsme to chtěli otočit a nebo alespoň vyrovnat a povedlo se. Měli jsme více ze hry i tlak a nějaké šance, ale bohužel nám to tam nepadlo. Samostatné nájezdy už jsou o nějakém umění hráčů. Hosté se prosadili dvakrát a my jen jednou.

další články
Další důležité podpisy! Vedení Baníku si pláclo se čtyřmi útočníky a dvěma obránci loňského kádru
A-Tým
23.4.2024

Vedení klubu dál pokračuje v jednání s hráči, kteří v minulém ročníku válčili v hodonínských barvách. K dnešnímu dni je ...
Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici
Info
22.4.2024

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.
První jména na soupisku Baníku. Pokračuje kapitán i golmanská jednička, čtveřice hráčů na Slovácku končí
A-Tým
19.4.2024

Soupiska Baníku pro nadcházející druholigový ročník 2024-25 začíná dostávat první kontury. Po prodloužení spolupráce s c...
Trenér Aleš Bachánek povede hokejisty Baníku i v sezoně 2024-25, pokračuje i celý realizační tým
A-Tým
17.4.2024

Aleš Bachánek bude i v nadcházejícím druholigovém ročníku trenérem hokejistů SHKM Baník Hodonín. Zlínský rodák se kormid...