SHKM Baník Hodonín
20. kolo, neděle 7.12.2014
SKLH Žďár nad Sázavou - SHKM Baník Hodonín
ZNS
8:4
(2:0, 5:0, 1:4)
HOM
Branky a nahrávky: 11. Štefka (Nedvěd), 19. Nedvěd (Němec, Klíma), 24. Rozmarín (Šmída), 26. Prchal (Rozmarín, Šmída), 30. Štefka, 33. Klíma (Štefka), 38. Machovec (Šmída), 42. Dörrer (Hejtmánek) - 41. Tomešek, 49. Škubal (Tomešek, Lišaník), 52. Crlík (Tomešek, Ling), 60. Weber (Lišaník, Ling). Rozhodčí: Coufal - Měkýš, Otáhal. Vyloučení: 10:7. Využití: 1:3. V oslabení: 0:0. Střely na branku: 23:38. Průběh utkání: 7:0, 7:1, 8:1, 8:4.
Peška (Neubauer) - Klíma (C), Macky, Jankovský, Machovec, Mareček, Dörrer, Němec, Nedvěd, Štefka, Prchal, Rozmarín, Šmída, Göttler, Hejtmánek, Šlegl. Trenér: Miroslav Maršoun.
Štěpanovský A. (26. Lekeš) - Weber, Andrýsek, Lišaník, Mojžíšek, Crlík, Škubal, Veselský, Tomešek, Ling, Rauš, Veselý, Větříšek, Stanislav, Štěpanovský M. Trenér: Patrik Weber.

Ohlasy trenérů

Patrik Weber (hlavní trenér SHKm Hodonín):
Utkání vyznívá dle výsledku jednoznačně, ale opak je pravdou. O naší aktivitě svědčí poměr střel 39:22 pro nás, bohužel se slabým efektem zejména v prvních dvou třetinách.

Do poloviny utkání jsem kluky nepoznával, byli zakřiknutí, bez jiskry a sebedůvěry, z čehož plynuly individuální chyby a domácí nás za ně nekompromisně trestali. Byli lepší bruslařsky a lépe kombinovali. Paradoxně když jsme začali hrát lepší hokej jsme obdrželi nejvíce gólů a po 2. třetině bylo o utkání prakticky rozhodnuto, protože domácí vedli 7:0.

Jiný tým by utkání za tohoto stavu zabalil a odjel by z debaklem možná i přesahujícím nepopulární desítku. Ne však moji kluci, ti hráli až do poslední minuty utkání a odměnou jim byla alespoň částečná, ale o to zaslouženější výhra v poslední třetině 4:1, za což je musím jen a jen pochválit, stejně tak za využití tří přesilovek.

Dnešní utkání jsme sice prohráli, ale neděláme z toho žádnou katastrofu, prostě i taková utkání se za sezónu musejí odehrát, nám se to letos stalo poprvé, bohužel ve finálové skupině. Ta se však nedá odehrát jen z vítězstvími, ale i z nějakou porážkou, navíc si si myslím, že naše skupina bude velice vyrovnaná, a to až do konce. Je už jen na nás všech, jak se z toho ponaučíme a jak zabereme už v nejbližším zápase v pátek v Přerově.

další články
Další důležité podpisy! Vedení Baníku si pláclo se čtyřmi útočníky a dvěma obránci loňského kádru
A-Tým
23.4.2024

Vedení klubu dál pokračuje v jednání s hráči, kteří v minulém ročníku válčili v hodonínských barvách. K dnešnímu dni je ...
Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici
Info
22.4.2024

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.
První jména na soupisku Baníku. Pokračuje kapitán i golmanská jednička, čtveřice hráčů na Slovácku končí
A-Tým
19.4.2024

Soupiska Baníku pro nadcházející druholigový ročník 2024-25 začíná dostávat první kontury. Po prodloužení spolupráce s c...
Trenér Aleš Bachánek povede hokejisty Baníku i v sezoně 2024-25, pokračuje i celý realizační tým
A-Tým
17.4.2024

Aleš Bachánek bude i v nadcházejícím druholigovém ročníku trenérem hokejistů SHKM Baník Hodonín. Zlínský rodák se kormid...