SHKM Baník Hodonín
3. kolo, pátek 26.9.2014, ZS Prostějov
SK Prostějov 1913 - SHKM Baník Hodonín
PRO
2:6
(1:1, 1:2, 0:3)
HOM
Branky a nahrávky: 13. Štěrba, 37. Ondroušek (Vystavěl,Skácel) - 19. Crlík (Ling, Škriba), 27. Crlík (Andrýsek), 39. Větříšek (Ling), 53. Škriba (Crlík, Ling), 54. Ling (Škubal), 60. Crlík (Stanislav). Rozhodčí: Trunečka - Doležel, Štreitová. Vyloučení: 3:5. Využití: 0:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 20. Střely na branku: 24:34. Průběh utkání: 1:0, 1:2, 2:2, 2:6.
Zapletal (Kopecký) - Štěrba, Tománek, Navrátil, Chujac, Žilka, Kubík, Skácel, Ondroušek, Vystavěl, Nevřela, Kutiš, Pavel, Adolf, Foltas, Vytásek, Lauryn, Hanáček. Trenér: Filip Smejkal.
Štěpanovský A. (Lekeš) - Mojžíšek, Andrýsek, Rauš, Ling, Škriba - Škubal, Obrtlík, Stanislav, Veselý, Větříšek - Ščecina, Crlík, Štěpanovský M. Trenér: Patrik Weber.

Komentář k zápasu

Tento cíl se týmu trenérů Webera a Helíska i přes nemoci (Weber, Lindner) nakonec podařilo splnit i ve 13-ti hráčích beze zbytku a po závěrečném hvizdu rozhodčího svítilo na tabuli konečných 2:6 pro mladé Drtiče, gratulujeme!

Ohlasy trenérů

Patrik Weber (hlavní trenér SHKm Hodonín):
Už loni jsme se přesvědčili, že v zákl.části je důležité každé jedno utkání a jakékoliv zaváhání nás může stát důležité body. Jsem proto rád, že i přes oslabení týmu nemocemi (Weber, Lindner) a ve 13-ti lidech jsme utkání zvládli. Proto mne jen mrzí zranění našeho hráče, který zřejmě v neděli nebude moci kvůli naražení steheního svalu nastoupit a bude nás tak opět pouze 12, s čímž se budeme muset poprat.

V 1.třetině byla ještě hra oboustranně vyrovnaná, ale od našeho vedení jsme byli až do konce utkání lepším týmem co jsme potvrdili i střelecky. Kluci se poučili z předchozího utkání s Opavou, hráli od začátku do konce utkání s nasazením, plnili taktické pokyny a hlavně byli produktivní, což mne těší. Zasloužené vítězství je tak na naší straně a klukům k němu gratuluji!

další články
Další důležité podpisy! Vedení Baníku si pláclo se čtyřmi útočníky a dvěma obránci loňského kádru
A-Tým
23.4.2024

Vedení klubu dál pokračuje v jednání s hráči, kteří v minulém ročníku válčili v hodonínských barvách. K dnešnímu dni je ...
Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici
Info
22.4.2024

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.
První jména na soupisku Baníku. Pokračuje kapitán i golmanská jednička, čtveřice hráčů na Slovácku končí
A-Tým
19.4.2024

Soupiska Baníku pro nadcházející druholigový ročník 2024-25 začíná dostávat první kontury. Po prodloužení spolupráce s c...
Trenér Aleš Bachánek povede hokejisty Baníku i v sezoně 2024-25, pokračuje i celý realizační tým
A-Tým
17.4.2024

Aleš Bachánek bude i v nadcházejícím druholigovém ročníku trenérem hokejistů SHKM Baník Hodonín. Zlínský rodák se kormid...