SHKM Baník Hodonín
1. kolo, pátek 19.9.2014, ZS Brno - Úvoz
HCM Warriors Brno - SHKM Baník Hodonín
KOU
3:5
(0:0, 2:3, 1:2)
HOM
Branky a nahrávky: 25. Jarolím (Hladký, Vágner), 26. Mudrych (Harásek), 54. Svoboda (Dvořák) - 30. Rauš, 36. Ling (Škriba, Andrýsek), 36. Stanislav, 50. Štěpanovský M., 60. Škubal (Ling, Mojžíšek). Vyloučení: 6:8, navíc Dvořák (WAR) 10 minut. Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 38. Střely na branku: 30:16. Průběh utkání: 2:0, 2:4, 3:4, 3:5.
Holík (Čáp) - Neusser, Hladký, Svoboda, Odvářka, Zelinka, Vágner, Kůst, Paulík, Mudrych, Cízler, Dobiáš, Harásek, Jarolím, Dvořák, Sokolík. Trenér: Jiří Sýkora.
Štěpanovský A. (Lekeš) - Weber, Andrýsek, Rauš, Ling, Škriba - Škubal, Crlík, Stanislav, Veselý, Větříšek - Mojžíšek, Obrtlík, Ščecina, Lindner, Štěpanovský M. Trenér: Patrik Weber.

Ohlasy trenérů

Patrik Weber (hlavní trenér SHKm Hodonín):
Pro oba týmy důležitý vstup do sezóny, Brno hrálo navíc doma a od toho se odvíjel i obraz hry. Domácí na nás nastoupily agresivně a silově s čímž jsme se těžko srovnávali a byly až zbytečně pasivní. To vedlo i v polovině utkání k tomu, že jsme během 26 sec. dostali 2 góly. S každým týmem by to otřáslo, ale kluci ukázali, že umějí zabojovat a hrát svůj nejlepší hokej i za tohoto stavu, což se pochopitelně ne vždy podaří.

V polovině utkání se nám aktivnější hrou podařilo snížit na 2:1 po důrazu v brankovišti, za dalším 5 minut bylo srovnáno po našem brejku a chladnokrevném zakončení nájezdu na 2:2 a aby toho nebylo dost, za dalších 18 sec. jsme vstřelili gól na 2:3, což by asi "zamávalo" s každým týmem. Hřebíček do rakve jsme tak domácím zasadili v 50 minutě, kdy se po individuální akci a skvělé přihrávce prosadil další náš útočník a domácím se pak už jen 6 min. před koncem podařilo snížit z přesilovky na 3:4. Tečku za utkáním jsme pak dali opět my gólem do prázdné brány domácích. Klukům moc děkuji za bojovný výkon a gratuluji k cennému vítězství!

další články
Další důležité podpisy! Vedení Baníku si pláclo se čtyřmi útočníky a dvěma obránci loňského kádru
A-Tým
23.4.2024

Vedení klubu dál pokračuje v jednání s hráči, kteří v minulém ročníku válčili v hodonínských barvách. K dnešnímu dni je ...
Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici
Info
22.4.2024

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.
První jména na soupisku Baníku. Pokračuje kapitán i golmanská jednička, čtveřice hráčů na Slovácku končí
A-Tým
19.4.2024

Soupiska Baníku pro nadcházející druholigový ročník 2024-25 začíná dostávat první kontury. Po prodloužení spolupráce s c...
Trenér Aleš Bachánek povede hokejisty Baníku i v sezoně 2024-25, pokračuje i celý realizační tým
A-Tým
17.4.2024

Aleš Bachánek bude i v nadcházejícím druholigovém ročníku trenérem hokejistů SHKM Baník Hodonín. Zlínský rodák se kormid...