SHKM Baník Hodonín
Vysoká výhra SD nad Prostějovem...
Vysoká výhra SD nad Prostějovem...
A-Tým
21.2.2014

H O D O N Í N - V utkání 17.kola Drtiči přivítali na domácím ledě tým LHK Jestřábi Prostějov, se kterým nedávno na jeho ledě nečekaně prohráli. I proto se dalo očekávat zajímavé utkáni, což se také potvrdilo, ale radost byla jen na straně starších dorostenců Hodonína, kteří po skvělém výkonu soupeře porazili přesvědčivě a hladce, k čemuž jim gratulujeme. Konečný výsledek: SHKM HODONÍN 8:1 LHK Jestřábi PROSTĚJOV (4:0,4:0,0:1)

autor:
Patrik Weber
Sdílejte článek
 
Patrik WEBER, hl.trenér:

Do utkání jsme nastupovali pouze se 12-ti hráči v sestavě, jelikož Prčík si plnil taktéž dnes povinnosti v utkání juniorky, z mladšího dorostu jsme nemohli využít nikoho, kvůli jejich sobotnímu utkání proti Přerovu a tak jsem opravdu nevěděl, jak utkání zvládneme, zvlášť po utkání, které jsme v Prostějově nedávno prohráli.

Mé obavy však vzali brzo za své především díky taktice "každá přihrávka je rychlejší než jakýkoliv hráč", kluci k tomu přidali kvalitní bruslení, kombinaci, agresivitu v osobních soubojích a především kvalitní střelbu, bez které se utkání nevyhrávají. Po první třetině jsme tak šli do kabin za stavu 4:0. I přes matný výkon v první části druhé třetiny jsme to byli my, kdo vstřelil další pěkné branky a po druhé třetině nebylo už o vítězi pochyb (8:0). Do poslední třetiny tak dostal příležitost i brankář Sojka. Ten kluky podržel, stejně jako Štěpanovský kryl mimo jiné i trestné střílení a tak se mohli kluci radovat se zasloužené a vysoké výhry 8:1, čímž si "trochu spravili chuť" po stejném debaklu v minulém kole v Přerově.

Klukům jsem poděkoval za parádní výkon a v neděli nás čeká další těžké utkání na ledě Havl.Brodu, se kterým se budeme "být" stejně jako s Přerovem zřejmě o konečné třetí místo ve finálové skupině, což by bylo našim velikým úspěchem!

Jediné co mě mrzí a doteď rozčiluje je přístup hlavního sudího za již rozhodnutého stavu, kdy si sjednává respekt s hráči takovým způsobem, že když se jej slušně na něco zeptá udělí mu nejprve desítku a následně k tomu trest ve hře? Kde to jsme, o co se tomu rozhodčímu tímto přístupem jednalo jsem opravdu doposud nepochopil a jsem jím zklamán, protože kazí dojem z celého utkání. Ovšem to je můj osobní názor jako trenéra, nikoliv klubu či někoho jiného!

SHKM HODONÍN 8:1 LHK JESTŘÁBI PROSTĚJOV (4:0,4:0,0:1)

góly/asistence: 1:0 Dufek (Hložánek, 2:0 Dufek (Hložánek), 3:0 Přichystal (Kulyk), 4:0 Helísek (Dufek), 5:0 Stanislav (Hložánek), 6:0 Hložánek, 7:0 Hložánek (Dufek), 8:0 Ling (Stanislav)

další články
Další důležité podpisy! Vedení Baníku si pláclo se čtyřmi útočníky a dvěma obránci loňského kádru
A-Tým
23.4.2024

Vedení klubu dál pokračuje v jednání s hráči, kteří v minulém ročníku válčili v hodonínských barvách. K dnešnímu dni je ...
Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici
Info
22.4.2024

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.
První jména na soupisku Baníku. Pokračuje kapitán i golmanská jednička, čtveřice hráčů na Slovácku končí
A-Tým
19.4.2024

Soupiska Baníku pro nadcházející druholigový ročník 2024-25 začíná dostávat první kontury. Po prodloužení spolupráce s c...
Trenér Aleš Bachánek povede hokejisty Baníku i v sezoně 2024-25, pokračuje i celý realizační tým
A-Tým
17.4.2024

Aleš Bachánek bude i v nadcházejícím druholigovém ročníku trenérem hokejistů SHKM Baník Hodonín. Zlínský rodák se kormid...