SHKM Baník Hodonín
3. třída - turnaj Hodonín
3. třída - turnaj Hodonín
A-Tým
10.3.2014

V sobotním dopoledni 8. 3. jsme se sešli k poslednímu soutěžnímu turnaji, který hostil ZS Hodonín. Kluci v sestavě bez Kuby Mládka a Ondry Strmisky, kteří byli nemocní, se v dvojzápase prostřídali a všichni se na domácím ledě mohli ukázat přítomným rodičům a fanouškům. Za soupeře nám byl celek Warrioru Brno A a B.

autor:
Redakce
Sdílejte článek
 

Hodonín - Warrior „B“ 7:3

Warrior „B“, náš první soupeř, přijel v pozměněné sestavě a chtěl jistě odčinit předchozí porážky. Naši kluci předvedli v celém průběhu zápasu nadšený výkon, který se musel všem přítomným hodně líbit. Jejich snaha, bojovnost a krásné akce byly odměněny zaslouženým vítězstvím a následným aplausem jásajícího publika. Bravo kluci, takto se bojuje o vítězství. Děkuji za skvělý zápas.

Sestava: Kavan, Kytlica, Hrušecký, Ondrúš, Šefčík, Šuga, Madák, Dolinský, Běloch, Kolařík


Hodonín - Warrior „A“ 8:8

Warrior „A“, druhý soupeř nastoupil v silné sestavě. Naši kluci v promíchaných trojicích se ho však nezalekli. K vidění byl velmi kvalitní minihokejový zápas, kde domácí celek po většinu zápasu vedl a soupeř vždy stačil skóre dotáhnout. Opět jsme dokázali předvádět akce lahodící oku a diváci vše odměňovali patřičným potleskem. Druhé bravo kluci.

Sestava: Kavan, Bošek, Šefčík, Madák, Hrušecký, Marek, Burian, Šuga, Toman, Horák


Na závěrečném posezení jsme symbolicky zakončili letošní hokejovou sezónu, která byla pro naše kluky velmi úspěšná. Moc děkuji především maminkám, že se všeho zhostily na jedničku a připravily nejen hráčům bohatý raut.

V následujících týdnech nás ještě čeká několik turnajů, kde narazíme na nové soupeře a budeme mít možnost ukázat, co jsme se naučili. Navštívíme Senici, Vyškov, Brumov a Vídeň. Ať se Vám kluci daří tak, jako dosud!




další články
Chcete vidět hvězdy světového hokeje v akci? Stále máte možnost!
Info
6.5.2024

Nestihli jste pořídit vstupenky na český tým? Nevadí! To ale neznamená, že už nemáte šanci v Praze a Ostravě na vlastní oči sledovat zahraniční hokejové superstar.
V Praze se dnes uskutečnila první schůzka druholigových klubů před startem nové sezony
Info
3.5.2024

V Praze se dnes uskutečnilo první setkání zástupců druholigových klubů na jakémsi „před-aktivu“. Kluby si odsouhlasily z...
Dalších sedm hráčů na soupisce A-týmu. Jsou mezi nimi hodonínští odchovanci i golmanská dvojka
A-Tým
1.5.2024

Necelý týden před startem letní přípravy se vedení klubu dohodlo na pokračování s dalšími hráči loňského kádru. Smlouvy ...
Pálení čarodějnic 2024
Info
1.5.2024

Každoroční oblíbené pálení čarodějnic jsme si včera užili na parádní akci v areálu Veslařského klubu, kterého se jen za ...