SHKM Baník Hodonín
SHKM Hodonín zve na „Týden hokeje“ na hodonínském zimním stadionu!
SHKM Hodonín zve na „Týden hokeje“ na hodonínském zimním stadionu!
Info
3.1.2017

Je to tady! Již podruhé se na zimních stadionech po celé České republice uskuteční akce Týden hokeje. V září minulého roku se do projektu zapojilo 25 vybraných klubů, tentokrát bude mít akce daleko větší rozsah. Týden hokeje se v termínu od 23. do 29. ledna představí rovnou na 136 stadionech! A možnost vyzkoušet si, jaké je to být hokejistou a udělat první krůčky na ledě pod vedením kvalifikovaných trenérů, budou mít i děti z Hodonína a okolí. Týden hokeje zavítá na ZS Václava Nedomanského v neděli 29. ledna 2017 od 08:30 hodin. Kromě zážitků si malí účastníci odnesou domů i dárek na památku.

autor:
Klub
Sdílejte článek
 

Český svaz ledního hokeje pořádá Týden hokeje již podruhé. Během první akce pořádané loni v září si hokej přišlo vyzkoušet 800 dětí. Týden hokeje je určený především pro děti od 4 do 8 let a také jejich rodiče, kteří se dozvědí nezbytné informace o ledním hokeji, a mohou se snadněji rozhodnout o výběru sportu pro svého potomka.

Během Týdne hokeje noví zájemci o tento sport zjistí, jak to v klubech chodí a na vlastní kůži zažijí zábavu spojenou s hokejem. Rodiče si odnesou informace o tom, co přináší hokej pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí.


Týden hokeje

Týden hokeje je série sportovních akcí pro děti ve věku 4 – 8 let a jejich rodiče. Jedná se o akce, při nichž mají děti unikátní příležitost seznámit se s ledním hokejem a vytvořit si svůj prvotní hokejový zážitek. Pro děti je připraven zábavný program na ledě i mimo něj, rodiče mají možnost se detailně seznámit s tím, co obnáší mít doma malého hokejistu, a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí. Pro účastníky jsou navíc připraveny hodnotné ceny.

Co všechno je potřeba si na akci přinést? Stačí jen brusle, helma (cyklistická či lyžařská) a rukavice. Pokud nedisponujete bruslemi a helmou, můžete se obrátit na pořádající klub s dotazem na možnost zapůjčení vybavení přímo na místě. Nejbližší šancí získat unikátní hokejový zážitek je Týden hokeje, který se koná od 23. 1. do 29. 1. 2017.

Pomocí filtrů níže si můžete zjistit, jestli se ve vašem okolí chystá některá z akcí Týdne hokeje. V září 2016 se konal Týden hokeje pouze na omezeném počtu zimních stadiónů. V lednu 2017 se pak Týden hokeje rozšíří po celé České republice.


Základní informace o Týdnu hokeje:

  • Pro děti ve věku 4-8 let a jejich rodiče
  • Pro všechny děti bez rozdílu dovednosti bruslení
  • Vezměte si s sebou základní vybavení – brusle, helma, rukavice *
  • Dvě hodiny zábavy na ledě i mimo něj
  • Hodnotné dárky pro všechny účastníky


* Postačí lyžařská helma a rukavice. V případě, že máte doma chrániče loktů a kolen pro in-line bruslení, vezměte je rovněž s sebou. Pokud nedisponujete žádným zmíněným vybavením, obraťte se prosím na klub (kontaktní osoba Tibor Helísek, tel: 603 716 308, e-mail: tiborhelisek@seznam.cz) s dotazem na možnost zapůjčení věcí na místě.



další články
Kaufland cup Puky pomáhají: Hodonínští třeťáci si vezou z Brna konečné šesté místo a spoustu krásných vzpomínek
Turnaje
27.3.2024

Loni na podzim probíhala na všech prodejnách obchodního řetězce Kaufland po celé republice velká hokejové soutěž Puky po...
Aleš Bachánek: Když se na sezonu podívám jako na celek, tak podle mě byla úspěšná. Atmosféra na Baníku je jedinečná!
A-Tým
26.3.2024

Na pondělním posledním tréninku A-týmu Baníku jsme si k diktafonu pozvali hned tři respondenty. Tím prvním byl hlavní ko...
Zažijte finálový víkend! Vstupenky na světový šampionát jsou stále k dispozici
Info
22.3.2024

Do startu nejočekávanější hokejové události roku zbývají pouhé dva měsíce! Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji se do ...